Mijn Tuin Producten

Dieffenbachia Camilla , Dief van Baghdad kopen

Opzoek naar de Dieffenbachia Camilla plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Dieffenbachia Camilla kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Dieffenbachia Camilla

Dieffenbachia Camilla is een mooie, grote kamerplant die oorspronkelijk uit de regenwoudgebieden van Midden- en Zuid-Amerika komt. Ze is gemakkelijk te verzorgen en heeft brede, donkergroene bladeren met witte nerven erdoorheen. Deze plant is een aanwinst voor elk huis of kantoor en brengt leven en kleur in elke kamer.

Dieffenbachia Camilla Dief van Baghdad  verzorgen

Dieffenbachia Camilla is een mooie, onderhoudsarme plant die perfect is voor opruimkamers en het toevoegen van een vleugje natuur. Hoewel het een bedrieglijk taaie plant is, heeft hij wel enige basisverzorging nodig om gezond te blijven en te blijven bloeien. Hier volgen een paar tips voor de verzorging van uw Dieffenbachia Camilla plant: 1. Licht: Dieffenbachia Camilla geeft de voorkeur aan helder, indirect licht, maar kan ook lagere lichtniveaus verdragen. Als je ziet dat de bladeren beginnen te hangen of geel worden, is dit een teken dat hij meer licht nodig heeft. Verplaats hem naar een lichtere plek in huis of op kantoor. 2.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.