Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

dieffenbachia camilla , Dief van Baghdad kopen

Opzoek naar de dieffenbachia camilla plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je dieffenbachia camilla kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over dieffenbachia camilla

Dieffenbachia Camilla is een mooie, grote kamerplant die oorspronkelijk uit de regenwoudgebieden van Midden- en Zuid-Amerika komt. Ze is gemakkelijk te verzorgen en heeft brede, donkergroene bladeren met witte nerven erdoorheen. Deze plant is een aanwinst voor elk huis of kantoor en brengt leven en kleur in elke kamer.

dieffenbachia camilla Dief van Baghdad  verzorgen

Dieffenbachia Camilla is een mooie, onderhoudsarme plant die perfect is voor opruimkamers en het toevoegen van een vleugje natuur. Hoewel het een bedrieglijk taaie plant is, heeft hij wel enige basisverzorging nodig om gezond te blijven en te blijven bloeien. Hier volgen een paar tips voor de verzorging van uw Dieffenbachia Camilla plant: 1. Licht: Dieffenbachia Camilla geeft de voorkeur aan helder, indirect licht, maar kan ook lagere lichtniveaus verdragen. Als je ziet dat de bladeren beginnen te hangen of geel worden, is dit een teken dat hij meer licht nodig heeft. Verplaats hem naar een lichtere plek in huis of op kantoor. 2.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken