Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

honingboom , Styphnolobium japonica kopen

Opzoek naar de honingboom plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je honingboom kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over honingboom

De honingboomplant (Asarum canadense) is een soort wilde gember die inheems is in Noord-Amerika. De plant heeft grote, hartvormige bladeren en produceert kleine, bruine bloemen in het voorjaar. De wortels van de plant worden gegeten door beren en andere dieren, wat helpt om de geur van de plant via hun vacht te verspreiden. De honingboom wordt door imkers gebruikt als bron van nectar voor bijen. De bloemen van de honingboom trekken bijen aan met hun sterke geur, en de bijen verzamelen nectar van de bloemen om honing te maken.

honingboom Styphnolobium japonica  verzorgen

De beste manier om voor een honingboomplant te zorgen is hem regelmatig water te geven, vooral tijdens de zomermaanden. Zorg ervoor dat de grond vochtig is, maar niet nat. Bemest hem in de lente en de zomer eenmaal per maand met een uitgebalanceerde meststof. Snoei hem af en toe om zijn vorm en grootte in toom te houden. Honingboomplanten kunnen gevoelig zijn voor ziekten en plagen, dus let op tekenen van problemen en behandel ze dienovereenkomstig.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken