Mijn Tuin Producten

Phalaenopsis Wit , Vlinderorchidee kopen

Opzoek naar de Phalaenopsis Wit plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Phalaenopsis Wit kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Phalaenopsis Wit

Phalaenopsis White is een orchideeënplant. Het wordt beschouwd als een hybride plant, wat betekent dat het geen zuivere soort is. Het is een kruising tussen twee verschillende orchideeënplanten, en heeft meestal witte bloemen. Phalaenopsis White planten zijn gemakkelijk te verzorgen, waardoor ze populair zijn bij beginnende tuiniers. Ze hebben indirect zonlicht en een gematigde luchtvochtigheid nodig, en moeten regelmatig water krijgen. Naast witte bloemen kunnen ze soms ook roze of paarse bloemen geven.

Phalaenopsis Wit Vlinderorchidee  verzorgen

U kunt de Phalaenopsis White plant verzorgen door deze eenvoudige stappen te volgen: -Geef de plant regelmatig water en zorg ervoor dat het potmengsel nat is, maar niet doordrenkt met water. -In de wintermaanden kunt u het water geven verminderen tot eens in de twee weken. -Bemest de plant om de maand met een uitgebalanceerde vloeibare meststof. -Besproei de bladeren regelmatig om uitdroging te voorkomen. -Zet de plant op een lichte plaats, maar vermijd direct zonlicht.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.