Beste Afrasteringen 2022

Bescherm uw planten met de beste Afrasteringen die er zijn.

Een goede omheining is het verschil tussen een bloeiende tuin en een die voortdurend wordt weggevreten door ongedierte en dieren. Onze Afrasteringen zijn ontworpen om uw planten het hele jaar door veilig te houden en er fantastisch uit te laten zien.

Met onze Afrasteringen hebt u de perfecte tuin die u altijd al wilde - zonder gedoe. Wij hebben een grote verscheidenheid aan Afrasteringen waaruit u kunt kiezen, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw behoeften.

Bescherm dus de tuin door er een mooie afrastering te plaatsen.

#1. SORARA Plastic Kunststof Hek – Groen​

Zoek je een betaalbare en duurzame manier om je eigendom goed omheind te houden? Zoek niet verder dan de SORARA Kunststof Omheining! Dit kunststof hek is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam kunststof dat bestand is tegen de elementen en jarenlang meegaat. Met afmetingen van 0,6 m x 7,6 m is dit hek ideaal voor gebruik in de tuin of achtertuin. Hij is gemakkelijk op te zetten en af te breken, zodat je hem naar behoefte kunt gebruiken. Bovendien past de groene kleur goed bij je tuinaanleg. Bestel je SORARA Plastic Omheining vandaag nog!

Intergard Schutting tuinscherm Multi 19 planks 180x180cm

#2. Gaaspaneel 90 x 180 cm

Dit handige gaaspaneel is een geweldige manier om je huisdieren veilig en in bedwang te houden. Het gaas is sterk en stevig, perfect voor gebruik binnenshuis of buitenshuis. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten en af te breken, waardoor het de perfecte oplossing is voor elke dierenliefhebber.

Scherm 300x150 cm wilg

#3. Net Excellent - 90 cm​

We zijn verheugd ons nieuwste product te introduceren, Net Excellent - 90 cm - dubbel.p - 50m - Schaap! Dit net is perfect voor het vangen van schapen en andere dieren tot 50 meter groot. Het heeft een stevige bouw die zelfs in de ruwste omstandigheden stand houdt, en het is gemakkelijk op te zetten en af te breken. Of je nu boer bent of gewoon een leuk weekendproject zoekt, dit net zal zeker indruk maken!

Intergard Hazelaarscherm tuinscherm hazelaar 180x180cm

#4. Relaxdays zichtbreeknet groen 200 cm​

Relaxdays zichtbreeknet groen 200 cm is de perfecte manier om je privacy te verbeteren terwijl je van je tuin geniet. Dit praktische scherm kan gebruikt worden om schuttingen en andere barrières te bedekken, en geeft je de privacy die je nodig hebt terwijl je toch naar buiten kunt kijken. Gemaakt van duurzaam netweefsel is dit net gemakkelijk in elkaar te zetten en naar behoefte snel op te zetten of af te breken.

Mega-Schutting, Grenen tuinscherm 21 planks recht - verticaal - 180x180 cm

#5. Giardino draadpaneel Napoli zwart

Maak kennis met het Giardino draadpaneel Napoli zwart 170x200cm - een stijlvolle en handige manier om je tuin er netjes en opgeruimd uit te laten zien. Dit stevige draadpaneel is gemakkelijk in elkaar te zetten en kan aan elke ruimte aangepast worden, zodat het de perfecte keuze is voor elke tuinliefhebber. Dus waarom niet vandaag nog het jouwe bestellen?

Hek 125x400 cm bamboe

Tot slot over Afrasteringen

Dus, als je op zoek bent naar een mooie aanwinst voor je huis die ook een praktische kant heeft, overweeg dan hekwerk. Er zijn zo veel mooie opties dat het moeilijk kan zijn er maar vijf te kiezen. Maar we deden ons best. Hopelijk geeft dit je een goed uitgangspunt bij je zoektocht naar de perfecte omheining voor je huis of de tuin.