Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

hoya sigillatis , Rode wasbloem kopen

Opzoek naar de hoya sigillatis plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je hoya sigillatis kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over hoya sigillatis

De Hoya Sigillatis plant is een parasitaire liaan die voorkomt in het regenwoud van Zuidoost Azië. Hij hecht zich vast aan de schors van bomen en zendt lange, dunne ranken uit op zoek naar voedingsstoffen. Als hij een bron heeft gevonden, wikkelt hij zich stevig om de stam of tak van de boom en begint het sap eruit te zuigen. De Hoya Sigillatis plant wordt al eeuwenlang gebruikt door de bevolking van Zuidoost-Azië om een verscheidenheid aan ziekten te behandelen. Er wordt gezegd dat hij vooral effectief is bij leverproblemen, slangenbeten en koorts. Sommige mensen gebruiken het ook als een kruidenmiddel tegen diarree en dysenterie.

hoya sigillatis Rode wasbloem  verzorgen

Geef de plant eerst grondig water wanneer de bovenste centimeter grond droog aanvoelt. Controleer vervolgens de vochtigheid om de dag of zo en geef opnieuw water als de bovenste centimeter grond droog aanvoelt. Ten tweede, geef uw Hoya Sigillatis voldoende indirect zonlicht. Vensterbanken op het oosten of westen zijn ideaal. Als je geen raam met natuurlijk licht hebt, kun je dit aanvullen met tl-lampen met een timer die 14 uur per dag brandt. Ten derde, bemest uw Hoya Sigillatis om de maand met een uitgebalanceerde voeding voor kamerplanten. Ten vierde snoeit u alle dode of afhangende bladeren weg met een schone schaar.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken