Mijn Tuin Producten

Philodendron Pink Princess , kopen

Opzoek naar de Philodendron Pink Princess plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Philodendron Pink Princess kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Philodendron Pink Princess

De Philodendron Pink Princess plant is een tropische plant die inheems is in Zuid-Amerika. Hij behoort tot de familie Araceae en is nauw verwant aan de Philodendron brandisii. De Pink Princess dankt zijn naam aan zijn prachtige roze bladeren, die qua vorm enigszins afwijken van andere philodendrons. Deze prachtige plant kan wel 2 meter hoog en 3 meter breed worden, waardoor hij een perfecte aanwinst is voor elke binnen- of buitenruimte. De Pink Princess geeft de voorkeur aan een vochtige, vochtige omgeving en doet het het beste als hij regelmatig water krijgt. Het is een makkelijke plant om te verzorgen en zal met de juiste zorg goed gedijen.

Philodendron Pink Princess   verzorgen

Om uw Philodendron Pink Princess plant goed te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven (ongeveer een keer per week), ervoor zorgen dat hij helder indirect zonlicht krijgt, en de bladeren af en toe besproeien. Je kunt hem ook ongeveer elke maand bemesten om de groei te bevorderen. Als je ziet dat de bladeren geel beginnen te worden, betekent dit dat de plant te veel water krijgt, dus geef wat minder water. Ten slotte moet je af en toe controleren op ongedierte en het verwijderen als je het ziet.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.