Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

philodendron pink princess , kopen

Opzoek naar de philodendron pink princess plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je philodendron pink princess kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over philodendron pink princess

De Philodendron Pink Princess plant is een tropische plant die inheems is in Zuid-Amerika. Hij behoort tot de familie Araceae en is nauw verwant aan de Philodendron brandisii. De Pink Princess dankt zijn naam aan zijn prachtige roze bladeren, die qua vorm enigszins afwijken van andere philodendrons. Deze prachtige plant kan wel 2 meter hoog en 3 meter breed worden, waardoor hij een perfecte aanwinst is voor elke binnen- of buitenruimte. De Pink Princess geeft de voorkeur aan een vochtige, vochtige omgeving en doet het het beste als hij regelmatig water krijgt. Het is een makkelijke plant om te verzorgen en zal met de juiste zorg goed gedijen.

philodendron pink princess   verzorgen

Om uw Philodendron Pink Princess plant goed te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven (ongeveer een keer per week), ervoor zorgen dat hij helder indirect zonlicht krijgt, en de bladeren af en toe besproeien. Je kunt hem ook ongeveer elke maand bemesten om de groei te bevorderen. Als je ziet dat de bladeren geel beginnen te worden, betekent dit dat de plant te veel water krijgt, dus geef wat minder water. Ten slotte moet je af en toe controleren op ongedierte en het verwijderen als je het ziet.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken