Mijn Tuin Producten

Ginkgo Biloba , Brievenbusboompje kopen

Opzoek naar de Ginkgo Biloba plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Ginkgo Biloba kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Ginkgo Biloba

De Ginkgo Biloba plant is een boomsoort die oorspronkelijk uit China komt. De bladeren van de boom worden al eeuwenlang voor medicinale doeleinden gebruikt. Van Ginkgo Biloba-extract wordt gezegd dat het de bloedsomloop verbetert en de hersenen beschermt tegen schade. Het wordt soms ook gebruikt voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer, tinnitus en gezichtsproblemen.

Ginkgo Biloba Brievenbusboompje  verzorgen

Om een ginkgo biloba plant goed te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven en ervoor zorgen dat hij voldoende zonlicht krijgt. Als u in een gebied woont met koude winters, kunt u uw ginkgo biloba het beste in een pot kweken, zodat u hem naar binnen kunt halen als het weer koud wordt. Bemest de plant goed en snoei hem waar nodig om hem gezond te houden en er op zijn best uit te laten zien. Met de juiste verzorging zal uw ginkgo biloba plant jarenlang bloeien en mooi blad geven.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.