Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

dracaena marginata , Drakenbloedboom kopen

Opzoek naar de dracaena marginata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je dracaena marginata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over dracaena marginata

De Dracaena Marginata is een tropische plant die oorspronkelijk uit Afrika komt. Het is een wintergroene vaste plant die het beste groeit in de volle zon of gedeeltelijke schaduw. De Dracaena Marginata heeft geurende witte bloemen en kan tot 1,5 meter hoog worden. Hij wordt vaak gebruikt als kamerplant omdat hij helpt bij het filteren van giftige stoffen zoals benzeen, formaldehyde en trichloorethyleen.

dracaena marginata Drakenbloedboom  verzorgen

Dracaena Marginata planten houden van helder indirect licht en een matige luchtvochtigheid. Ze hebben niet veel water nodig, maar ze moeten wel regelmatig water krijgen. Wacht met water geven tot de bovenste grondlaag droog aanvoelt en geef dan pas grondig water. U kunt zien of uw plant water nodig heeft als de bladeren geel of bruin beginnen te verkleuren. Zorg ervoor dat u uw plant niet te veel water geeft, want dit kan wortelrot veroorzaken. Als u denkt dat uw plant te veel water krijgt, wacht dan tot de bovenste grondlaag droog aanvoelt en til dan de pot op - als de pot zwaar is, dan heeft hij te veel water gekregen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken