Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

maranta leuconeura kerchoveana , Gebedsplant kopen

Opzoek naar de maranta leuconeura kerchoveana plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je maranta leuconeura kerchoveana kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over maranta leuconeura kerchoveana

De Maranta Leuconeura Kerchoveana plant is een soort sierplant die wordt gekweekt voor zijn aantrekkelijke bladeren. De bladeren zijn meestal groen met witte vlekken, en ze kunnen worden gebruikt om bloemstukken of andere uitstallingen aantrekkelijker te maken. De Maranta Leuconeura Kerchoveana plant is een relatief makkelijke plant om te verzorgen, en kan zowel binnen als buiten gekweekt worden in warme klimaten. De plant gedijt het best in vochtige grond en gedeeltelijke schaduw, en kan worden vermeerderd door de wortelkluiten te verdelen.

maranta leuconeura kerchoveana Gebedsplant  verzorgen

Om een Maranta leuconeura kerchoveana plant te verzorgen, moet je hem voorzien van helder indirect licht en de grond vochtig houden, maar niet te veel water geven. Zorg ervoor dat de bovenste paar centimeter grond tussen de gietbeurten uitdroogt. Deze soort komt oorspronkelijk uit het Braziliaanse regenwoud en is dus gewend aan een hoge luchtvochtigheid. U kunt voor extra vochtigheid zorgen door uw plant regelmatig te besproeien of hem op een met water gevulde kiezelbak te zetten.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken