Mijn Tuin Producten

Maranta Leuconeura Kerchoveana , Gebedsplant kopen

Opzoek naar de Maranta Leuconeura Kerchoveana plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Maranta Leuconeura Kerchoveana kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Maranta Leuconeura Kerchoveana

De Maranta Leuconeura Kerchoveana plant is een soort sierplant die wordt gekweekt voor zijn aantrekkelijke bladeren. De bladeren zijn meestal groen met witte vlekken, en ze kunnen worden gebruikt om bloemstukken of andere uitstallingen aantrekkelijker te maken. De Maranta Leuconeura Kerchoveana plant is een relatief makkelijke plant om te verzorgen, en kan zowel binnen als buiten gekweekt worden in warme klimaten. De plant gedijt het best in vochtige grond en gedeeltelijke schaduw, en kan worden vermeerderd door de wortelkluiten te verdelen.

Maranta Leuconeura Kerchoveana Gebedsplant  verzorgen

Om een Maranta leuconeura kerchoveana plant te verzorgen, moet je hem voorzien van helder indirect licht en de grond vochtig houden, maar niet te veel water geven. Zorg ervoor dat de bovenste paar centimeter grond tussen de gietbeurten uitdroogt. Deze soort komt oorspronkelijk uit het Braziliaanse regenwoud en is dus gewend aan een hoge luchtvochtigheid. U kunt voor extra vochtigheid zorgen door uw plant regelmatig te besproeien of hem op een met water gevulde kiezelbak te zetten.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.