Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

asparagus plumosus setaceus , Sierasperge kopen

Opzoek naar de asparagus plumosus setaceus plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je asparagus plumosus setaceus kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over asparagus plumosus setaceus

De Asparagus plumosus setaceus plant wordt een groenblijvend, overblijvend kruid dat zich ontwikkelt in de zones 9-11. Hij kan tot 1 m hoog worden en heeft geurige, fijne naaldachtige bladeren. De witte bloemen bloeien in trossen van midzomer tot de herfst en geven kleine rode vruchten. De plant geeft de voorkeur aan volle zon tot halfschaduw en goed doorlatende grond. Eenmaal gevestigd is hij droogtetolerant. Na de bloei snoeien om nieuwe groei te stimuleren.

asparagus plumosus setaceus Sierasperge  verzorgen

Om uw Asparagus Plumosus Setaceus plant te verzorgen, geef hem regelmatig water en bewaar hem op een lichte, zonnige plek. Bemest hem maandelijks met een uitgebalanceerde meststof. Snoei hem na de bloei terug om te voorkomen dat hij te lang aan de poten blijft staan.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken