Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

chamaedorea elegans , Mexicaanse Dwergpalm kopen

Opzoek naar de chamaedorea elegans plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je chamaedorea elegans kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over chamaedorea elegans

De Chamaedorea Elegans plant is een groenblijvende, bloeiende soort die inheems is in Mexico en Centraal Amerika. Het is een winterharde plant die tot 2 meter hoog en breed kan worden, waardoor het een populaire keuze is voor gebruik als potplant voor binnen of buiten. De bladeren van de Chamaedorea Elegans zijn lang en slank, waardoor de plant een sierlijk uiterlijk heeft. De bloemen van de plant zijn klein en wit en bloeien het hele jaar door in trossen. De vrucht van de Chamaedorea Elegans is een klein, zwart zaadje dat omhuld is door een helderrode, vlezige bes.

chamaedorea elegans Mexicaanse Dwergpalm  verzorgen

Om een Chamaedorea Elegans plant te verzorgen, moet je hem veel indirect licht geven en de grond gelijkmatig vochtig houden. Het kan ook nodig zijn om hem om de paar maanden te bemesten met een uitgebalanceerde vloeibare meststof.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken