Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

monstera deliciosa , Gatenplant kopen

Opzoek naar de monstera deliciosa plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je monstera deliciosa kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over monstera deliciosa

De Monstera Deliciosa komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van Mexico. Het is een prachtige en unieke plant die gemakkelijk te herkennen is aan zijn grote, donkergroene bladeren die zijn bezaaid met witte vlekken. De Monstera Deliciosa wordt vaak de "Zwitserse kaasplant" of "fruitsaladeboom" genoemd en is een zeer populaire kamerplant vanwege zijn gemakkelijke verzorging en indrukwekkende uiterlijk. Hoewel de plant vrij groot kan worden (in zijn inheemse habitat tot 20 meter hoog), kan hij gemakkelijk kleiner worden gehouden door regelmatig te snoeien. De sleutel tot een succesvolle verzorging van Monstera Deliciosa is om haar natuurlijke omgeving zo goed mogelijk na te bootsen.

monstera deliciosa Gatenplant  verzorgen

Hier volgen een paar tips voor de verzorging van uw Monstera Deliciosa plant 1. geef uw Monstera Deliciosa water wanneer de bovenste centimeter van de grond droog is; zorg ervoor dat de plant goed doordrenkt is, en laat het overtollige water weglopen 2. geef uw plant tijdens het groeiseizoen om de twee weken voeding met een uitgebalanceerde meststof; in de winter kunt u de voeding beperken tot één keer per maand 3. zet uw Monstera in helder, indirect zonlicht; als u in een bijzonder zonnig klimaat woont, kan het nodig zijn om wat schaduw in de namiddag te voorzien 4. laat de grond tussen de gietbeurten door iets uitdrogen; drassige grond kan leiden tot wortelrot 5.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken