Mijn Tuin Producten

Epiphyllum Anguliger , Zaagcactus kopen

Opzoek naar de Epiphyllum Anguliger plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Epiphyllum Anguliger kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Epiphyllum Anguliger

De Epiphyllum anguliger is een cactussoort die oorspronkelijk uit Mexico komt. Hij staat ook bekend als de "Angled Leaf Epiphyllum" of de "Fishbone Cactus". De plant wordt ongeveer 15-20 cm hoog en heeft afgeplatte, groene bladeren die spiraalvormig gerangschikt zijn. De plant produceert grote, witte bloemen die zoet geuren De Epiphyllum anguliger plant is een populaire keuze voor tuinen en als kamerplant. Ze zijn relatief gemakkelijk te verzorgen en kunnen worden vermeerderd door middel van stengelstekken. De planten doen het goed in helder, indirect licht en moeten tussen twee gietbeurten volledig kunnen uitdrogen.

Epiphyllum Anguliger Zaagcactus  verzorgen

Epiphyllum anguliger is een prachtige vetplant die vaak als kamerplant wordt gekweekt. Hoewel de verzorging niet bijzonder moeilijk is, zijn er toch een paar dingen die u moet weten om uw plant gezond en gelukkig te houden Eerst en vooral heeft Epiphyllum anguliger helder licht nodig. Dit betekent dat hij op een plek bij een zonnig raam moet staan. Als je niet voor voldoende natuurlijk licht kunt zorgen, kan het nodig zijn om groeilampen te gebruiken Ten tweede staat de plant het liefst aan de drogere kant. Laat de grond tussen de gietbeurten volledig uitdrogen; kies liever voor te weinig dan te veel water.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.