Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

monstera duo , Adansonii & Deliciosa kopen

Opzoek naar de monstera duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je monstera duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over monstera duo

De Monstera Duo plant, ook bekend als de Zwitserse kaasplant, komt oorspronkelijk uit Mexico, Costa Rica en Panama. Het is een tropische groenblijvende boom die tot 30 meter hoog kan worden. De bladeren van deze plant zijn donkergroen en hebben diep gelobde crèmekleurige nerven. De bloemen van de Monstera Duo zijn klein en wit, en ze rijpen uit tot oranjegele vruchten. Deze plant gedijt het best in halfschaduw en geeft de voorkeur aan vochtige grond met een goede drainage. Het is belangrijk te weten dat Monstera Duo een giftige plant is; alle delen van de plant bevatten chemische stoffen die ernstige huidirritatie kunnen veroorzaken.

monstera duo Adansonii & Deliciosa  verzorgen

Monstera duo is een mooie en onderhoudsarme kamerplant die een geweldige aanwinst is voor elke binnenruimte. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Monstera duo plant: 1. Kies een plek in uw huis die helder, indirect zonlicht heeft. Monstera duoplanten gedijen goed in fel licht, maar te veel direct zonlicht kan hun bladeren doen verschroeien. 2. Geef je plant water wanneer de bovenste centimeter van de grond droog aanvoelt. Vermijd overbewatering, dat kan leiden tot wortelrot. 3. Geef uw Monstera Duo plant tijdens het groeiseizoen (lente en zomer) om de week voeding met een uitgebalanceerde kamerplantenmeststof die tot de helft is verdund. 4.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken