Beste Graszaden 2022

Let op: Heeft u een bruin, vlekkerig gazon dat wel wat Graszaden kan gebruiken?

Geen nood, wij hebben het beste graszaad voor uw situatie. Of u nu een nieuw gazon aanlegt of een oud gazon restaureert, met ons graszaad lukt het.

U kunt ons vertrouwen - wij zitten al jaren in de verkoop van graszaad. Wij weten wat werkt en wat niet, dus u kunt er zeker van zijn dat uw gazon er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

Zorg dus voor een groen gazon met de beste graszaden.

#1. Barenbrug Schaduw & Zon Graszaad​

Zoek je een graszaad dat zowel zon als schaduw aankan? Zoek niet verder dan Barenbrug Schaduw & Zon Graszaad 1kg 30 tot 50m². Dit veelzijdige zaad kan gebruikt worden op plaatsen die zowel volle zon als gedeeltelijke schaduw krijgen, waardoor het de perfecte keuze is voor elk gazon. Bovendien is het gemakkelijk in gebruik - gewoon gelijkmatig over je gazon verdelen en je kunt aan de slag!

Barenbrug Schaduw & Zon Graszaad

#2. MOOWY | Graszaad voor Speelgazon & Sportgazon

Zoek je een graszaad van hoge kwaliteit dat je speelgazon of sportgazon er fantastisch uit laat zien? Zoek niet verder dan MOOWY. Ons gras is perfect voor sport en spel, en je krijgt er gegarandeerd een weelderig groen gazon van waar je buren jaloers op zullen zijn. Dus waarom niet vandaag nog het jouwe bestellen?

Graszaad voor Speelgazon & Sportgazon

#3. ECOstyle Graszaad Herstel Snelkiemend Gazon Gras​

Als je kale plekken in je gazon opmerkt, maak je dan geen zorgen! ECOstyle Grass Seed Recovery Fast Germinating Lawn kan helpen. Dit graszaad is ontworpen om snel te ontkiemen, zodat je je gazon in een mum van tijd kunt herstellen. De vogelwerende coating helpt ook om vervelende vogels ervan te weerhouden je zaden op te eten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je gazon gezond en vol zal zijn.

ECOstyle Graszaad Herstel Snelkiemend Gazon Gras

#4. Barenbrug graszaad -Bar Power RPR​

Zoek je een gazon dat extra stevig en zelfhelend is? Zoek niet verder dan Barenbrug's Bar Power RPR graszaad! Dit zaad is speciaal samengesteld om een gazon te creëren dat bestand is tegen slijtage, terwijl het ook eventuele schade herstelt. Met zijn inhoud van 5 kg is deze zak voldoende om tot 350 vierkante meter grond te bedekken. Dus waarom wachten? Bestel je Bar Power RPR graszaad vandaag nog!

Barenbrug graszaad -Bar Power RPR - extra stevig & zelfherstellend gazon

#5. zonreparatie graszaad

Zoek je een snelle en gemakkelijke manier om je gazon te herstellen? Zoek niet verder dan Doff - ons snelgroeiende graszaadmengsel dat je helpt het weelderige, groene gazon te krijgen dat je altijd al wilde. Of je nu kale plekken wilt opvullen of gewoon wat extra schaduw aan je tuin wilt geven, met Doff zit je goed. Wacht dus niet langer - bestel je zak Doff vandaag nog!

zonreparatie graszaad

Tot slot over Graszaden

Graszaad kan je tuin een prachtig groene aanblik geven. Als je dit jaar je landschap wilt veranderen, bekijk dan zeker onze selectie graszaden. We hebben een keur aan mogelijkheden die aan je behoeften zullen voldoen, en we zijn er zeker van dat je van het resultaat zult houden. Dus kies hier de beste 5 en maak je klaar voor een gloednieuw gazon!