Mijn Tuin Producten

Sansevieria Zeylanica , Vrouwentong kopen

Opzoek naar de Sansevieria Zeylanica plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Sansevieria Zeylanica kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Sansevieria Zeylanica

De Sansevieria Zeylanica plant is een vetplant die inheems is in Afrika. Het is een lid van de Asparagaceae familie en is ook bekend als slangenplant, schoonmoedertong, of adderstrikhennep. De plant heeft lange, smalle bladeren die groen van kleur zijn met gele strepen die over de lengte van het blad lopen. De bladeren staan in een rozetpatroon en kunnen tot een meter hoog worden. De bloemen van de Sansevieria Zeylanica plant zijn wit van kleur en gaan 's nachts open.

Sansevieria Zeylanica Vrouwentong  verzorgen

Sansevieria zeylanica is een geweldige, gemakkelijk te verzorgen kamerplant die kan gedijen in een breed scala van lichtomstandigheden. Een van de beste manieren om voor uw Sansevieria zeylanica te zorgen is ervoor te zorgen dat ze in een pot staat met een drainagegat in de bodem, zodat ze goed kan uitlekken. Zorg er ook voor dat het potmengsel dat u gebruikt goed draineert. Wat water geven betreft, wacht tot de bovenste centimeter aarde droog aanvoelt voordat je je plant water geeft. En geef vervolgens water tot de grond vochtig is - niet nat! - helemaal naar beneden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.