Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

sansevieria zeylanica , Vrouwentong kopen

Opzoek naar de sansevieria zeylanica plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je sansevieria zeylanica kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over sansevieria zeylanica

De Sansevieria Zeylanica plant is een vetplant die inheems is in Afrika. Het is een lid van de Asparagaceae familie en is ook bekend als slangenplant, schoonmoedertong, of adderstrikhennep. De plant heeft lange, smalle bladeren die groen van kleur zijn met gele strepen die over de lengte van het blad lopen. De bladeren staan in een rozetpatroon en kunnen tot een meter hoog worden. De bloemen van de Sansevieria Zeylanica plant zijn wit van kleur en gaan 's nachts open.

sansevieria zeylanica Vrouwentong  verzorgen

Sansevieria zeylanica is een geweldige, gemakkelijk te verzorgen kamerplant die kan gedijen in een breed scala van lichtomstandigheden. Een van de beste manieren om voor uw Sansevieria zeylanica te zorgen is ervoor te zorgen dat ze in een pot staat met een drainagegat in de bodem, zodat ze goed kan uitlekken. Zorg er ook voor dat het potmengsel dat u gebruikt goed draineert. Wat water geven betreft, wacht tot de bovenste centimeter aarde droog aanvoelt voordat je je plant water geeft. En geef vervolgens water tot de grond vochtig is - niet nat! - helemaal naar beneden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken