Beste Vijveronderhoud 2022

Vijveronderhoud moet geen pijn zijn.

Wij hebben het Vijveronderhoud om uw leven gemakkelijker te maken. Van algenbestrijding tot het gezond houden van uw vissen, wij hebben alles wat u nodig hebt om uw vijver te verzorgen en er het hele jaar door mooi uit te laten zien.

U verdient het om meer tijd te besteden aan het genieten van uw tuin en minder tijd aan het schoonmaken ervan! Laat ons u helpen uw vijver te onderhouden, zodat u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht.

Laat het werk dus een stuk lichter worden met het beste vijveronderhoud.

#1. Pond Clear-Zyme Helder vijverwater​

Zoek je een snelle en gemakkelijke manier om je vijver schoon en helder te houden? Pond Clear-Zyme is er om je te helpen! Druppel gewoon twee blokken per 1 m³ water in je vijver, en laat de enzymen voor de rest zorgen. Houd je planten gezond en mooi met Pond Clear-Zyme.

VDVELDE Pond Clear-Zyme - 2 blokjes

#2. Pond Block Vijver Algenbestrijding

Wil je je vijver er binnen 10 dagen schoon en helder uit laten zien? Zoek niet verder dan Pond Block Vijver Algenbestrijding! Dit innovatieve product gebruikt algendodende enzymen om je vijver in een mum van tijd te ontdoen van alle lelijke groei. Dus waarom wachten? Bestel vandaag en zie zelf de resultaten!

Pond Block Vijver Algenbestrijding

#3. Einhell Zuigslang 7 m​

Maak kennis met de Einhell Zuigslang 7 m, een must-have accessoire voor je huis of tuin. Deze zuigslang van topkwaliteit is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt geleverd met een plastic koppeling om hem gemakkelijk op meerdere slangen aan te sluiten. Hij is perfect voor allerlei doeleinden, zoals je planten water geven, je auto schoonmaken, of je hond wassen. Met een lengte van 7 meter is hij ook zeer geschikt voor grotere ruimtes. Of je nu een tuinliefhebber bent of gewoon een veelzijdige en handige zuigslang zoekt, de Einhell Zuigslang 7 m is de perfecte keuze.

Einhell Zuigslang 7 m – Inclusief kunststof koppeling

#4. Pontec - Vijverpomp Beeklooppomp​

De Pontec Vijverpomp Waterloop - Pondomax Eco 1500 is perfect voor iedereen die een waterpartij in zijn tuin wil creëren. Zijn krachtige motor zorgt voor een sterke waterstroom, waardoor hij de perfecte keuze is voor grotere vijvers en waterpartijen. Bovendien betekent zijn energiezuinige ontwerp dat je van je vijver kunt genieten met een minimale impact op het milieu.

Pontec - Vijverpomp Beeklooppomp - Pondomax Eco 1500

#5. Superfish Pond Flow Eco 2000

Zoek je een vijverpomp die energiezuinig en milieuvriendelijk is? Zoek niet verder dan de Superfish Pond Flow Eco 2000! Deze pomp heeft een energieklasse van A+ en is gemaakt van gerecycleerde materialen. Hij is ook stil en gemakkelijk in het gebruik, waardoor hij de perfecte keuze is voor elke vijverbezitter.

Superfish Pond Flow Eco 2000

Tot slot over Vijveronderhoud

Vijf eenvoudige manieren om je vijver te verzorgen en ervoor te zorgen dat hij er altijd goed uitziet - en niet te vergeten de vissen die er in leven een handje te helpen! Zoek je wat meer hulp, of wil je dat iemand anders al het vijveronderhoud voor je doet, kijk dan op onze Vijveronderhoud pagina. Daar vind je tips over het inschakelen van een vakman, en ook antwoorden op enkele FAQ's over vijvers. Bedankt voor het lezen en veel zwemplezier!