Mijn Tuin Producten

Strelitzia Reginae , Paradijsvogelplant kopen

Opzoek naar de Strelitzia Reginae plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Strelitzia Reginae kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Strelitzia Reginae

Strelitzia reginae, beter bekend als de paradijsvogelplant, is een prachtige plant die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt. De paradijsvogelplant dankt zijn naam aan zijn unieke bloemen die lijken op de kop en snavel van een tropische vogel. De bloemen van de paradijsvogelplant zijn oranje en blauw en worden afgezet tegen grote, stijve bladeren. Strelitzia reginae is een relatief gemakkelijk te verzorgen plant en is een uitstekende aanwinst voor elke binnen- of buitenruimte. Bij de juiste verzorging kan de paradijsvogelplant het hele jaar door bloeien, waardoor het een werkelijk spectaculair gezicht wordt.

Strelitzia Reginae Paradijsvogelplant  verzorgen

De paradijsvogelplant (Strelitzia Reginae) is een mooie en populaire kamerplant die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt. De plant dankt zijn naam aan zijn exotische bloemen die lijken op het verenkleed van een tropische vogel in de vlucht. Hoewel de paradijsvogel een prachtige plant is, kan het een uitdaging zijn om hem te verzorgen als je niet weet wat je doet. Met een beetje kennis en inspanning kunt u echter met succes uw eigen paradijsvogelplant thuis kweken en verzorgen. Het belangrijkste om te onthouden bij de verzorging van een paradijsvogelplant is dat hij helder licht nodig heeft.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.