Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

alocasia frydek variegata , Alocasia Green Velvet kopen

Opzoek naar de alocasia frydek variegata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je alocasia frydek variegata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over alocasia frydek variegata

De Alocasia frydek variegata plant is een soort van tropische vaste plant die inheems is in Zuidoost-Azië. Hij is ook bekend onder zijn gewone naam, de groene alocasia. De bladeren van deze plant zijn groot en hartvormig met een diepgroene kleur en opvallende witte adering. De bladeren kunnen tot 2 meter lang en breed worden. De bloemen van deze plant zijn klein en worden gedragen op spadices (bloeistengels). Ze zijn meestal wit of geel van kleur met paarse vlekken. De vrucht van deze plant is een bes die zwart wordt wanneer hij rijp is. Deze plant heeft veel verschillende toepassingen.

alocasia frydek variegata Alocasia Green Velvet  verzorgen

Alocasia Frydek Variegata is een tropische plant die van vochtigheid en hoge temperaturen houdt. Om voor uw Alocasia Frydek Variegata te zorgen, moet u hem regelmatig water geven, zodat hij voldoende vocht krijgt. U kunt hem ook in een vochtige kamer zetten of een luchtbevochtiger in de buurt van de plant gebruiken om de luchtvochtigheid te verhogen. Verder moet de plant in een warme kamer staan met een temperatuur tussen de 75-85 graden F. Bemest de plant om de week met een vloeibare meststof die tot de helft is verdund. Snoei tot slot overgroeide bladeren of stengels weg om de plant er netjes uit te laten zien.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken