Beste Kamerplanten 2022

Op zoek naar een manier om uw huis op te fleuren?

Het toevoegen van planten is een geweldige manier om elke ruimte levendiger en gastvrijer te laten aanvoelen. Ze zorgen niet alleen voor natuurlijke schoonheid, maar helpen ook de lucht te zuiveren. En met onze selectie gemakkelijk te verzorgen planten hoeft u geen groene vingers te hebben om mee te doen aan de actie.

Onze planten worden met de hand geselecteerd en zijn afkomstig van de beste kwekers in de branche, dus je kunt erop vertrouwen dat je alleen planten van de hoogste kwaliteit krijgt. Met onze grote verscheidenheid aan maten, vormen en kleuren, vindt u zeker de perfecte plant voor uw behoeften. Dus waarom zou u vandaag niet wat leven toevoegen aan uw leefruimte?

Laat de keuze dus vallen uit de beste kamerplanten.

#1. Plant in a Box - Budget mix van 4 luchtzuiverende kamerplanten ​

Zoek je een manier om de lucht in je huis te zuiveren zonder een fortuin uit te geven? Kijk dan niet verder dan Plant in a Box! Deze budget mix van vier luchtzuiverende planten komt in een pot van 12 cm breed, en blijft gegarandeerd drie maanden groen. Of je nu de luchtkwaliteit in je slaapkamer, keuken of kantoor wilt verbeteren, deze planten zijn perfect voor de klus.

Plant in a Box

#2. ZynesFlora - Tillandsia Luchtplantjes Mix

Zoek je een unieke manier om je woninginrichting op te fleuren? Zoek niet verder dan ZynesFlora Tillandsia Luchtplanten! Deze prachtige planten zijn perfect om binnenshuis een vleugje natuur toe te voegen, en ze vragen heel weinig verzorging - waardoor ze ideaal zijn voor drukke mensen of mensen met een bruine duim!

Elke luchtplant in deze mix is uniek, en ze variëren in grootte van 5 tot 15 cm hoog. De mix bevat in totaal 5 planten, elk met een diameter van 5 cm. Deze mooie planten zijn gemakkelijk te verzorgen - benevel ze gewoon een- of tweemaal per week met water, en geef ze helder indirect licht.

ZynesFlora

#3. XXL Areca Palm - Goudpalm, Dypsis Lutescens​

Deze XXL Areca Palm is een mooie, tropische plant die perfect is om wat leven in je huis te brengen. Met zijn hoogte van 130 cm zal deze palm in elke kamer een grote indruk maken. En dankzij zijn luchtzuiverende eigenschappen kan hij ook de kwaliteit van de lucht in je huis helpen verbeteren. Plus, met zijn fris uit de kwekerij geur, zal hij aan elke ruimte een vleugje paradijs toevoegen. Dus waarom niet vandaag de jouwe bestellen?

XXL Areca Palm

#4. Plant in a Box - Set van 2 Adenium​

Op zoek naar een levendige en unieke aanwinst voor je woninginrichting? Zoek niet verder dan onze Plant in a Box set van 2 Adenium Woestijnrozen! Deze mooie planten komen oorspronkelijk uit de woestijnen van Afrika en Arabië, en zijn er zeker van een vleugje exotische flair aan elke kamer toe te voegen. De woestijnroos is bekend om haar mooie, trompetvormige bloemen, die in allerlei kleuren voorkomen, waaronder roze, rood en wit. Elke plant in onze set zit in een strakke zwarte pot die 10,5 cm in doorsnee meet en 20-30 cm hoog staat. Of je ze nu samen of apart wilt uitstallen, deze planten maken zeker een statement in elke ruimte.

Plant in a Box - Set van 2 Adenium - Woestijnrozen

#5. Plant in a Box - Tillandsia Usneoides 'Baard tillandsias'

Zoek je een uniek cadeau dat zeker indruk zal maken? Zoek niet verder dan Plant in a Box's Tillandsia Usneoides 'Beard tillandsias'! Deze prachtige planten zijn perfect voor elk huis of kantoor, en vormen het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. Met een hoogte van 25-50 cm maken deze planten zeker een statement. Bestel de jouwe vandaag nog en zie het verschil dat Plant in a Box maakt.

Plant in a Box - Tillandsia Usneoides 'Baard tillandsias'

Tot slot over Kamerplanten

Als je een veelzijdige plant zoekt voor in je tuin, binnenshuis, of op je balkon, overweeg dan enkele kamerplanten aan je repertoire toe te voegen. Ze voegen niet alleen schoonheid en leven toe aan elke ruimte, maar ze kunnen ook helpen de luchtkwaliteit te verbeteren. En met zo veel verschillende soorten planten om uit te kiezen, is er vast wel een die bij je behoeften en persoonlijkheid past. Dus waar wacht je nog op? Begin met bladeren door onze lijst van de beste 5 kamerplanten en ga planten!