Beste Deurkloppers 2022

Deurkloppers zijn een geweldige manier om persoonlijkheid en stijl aan uw voordeur toe te voegen.

Maar ze zien er niet alleen mooi uit, deurkloppers hebben ook een praktische bijdrage te leveren. Ze zijn perfect om de kou buiten te houden in de winter, en kunnen ook worden gebruikt als signaal voor gasten dat u thuis bent.

Wij hebben een ruime keuze aan deurkloppers, zodat u de perfecte voor uw huis kunt vinden. Of u nu iets traditioneels of iets moderners wilt, wij hebben voor ieder wat wils.

Laat de (voor) deur een andere aanblik krijgen met de juiste deurkloppers.

#1. Deurklopper vogel​

Maak kennis met de deurklopper vogel! Dit kereltje is perfect om ongewenste bezoekers op afstand te houden. Hij is beleefd genoeg om te wachten tot je de deur opendoet voor hij begint te kloppen, en zijn schattige gelaatstrekken toveren vast en zeker een glimlach op je gezicht. Dus aarzel niet - voeg de deurklopper vogel vandaag nog aan je huis toe!

Deurklopper vogel

#2. Deurbel eekhoorn

Deze deurbel in de vorm van een eekhoorn is perfect voor iedereen die een vleugje eigenzinnigheid aan zijn voordeur wil toevoegen. Het unieke ontwerp zal zeker een glimlach ontlokken bij bezoekers, en de deurbelknop is gemakkelijk in te drukken voor kleine handjes. De deurbel eekhoorn is er in verschillende kleuren die bij elk huis passen, en het is een leuk geschenk voor dierenliefhebbers.

Deurbel eekhoorn

#3. Relaxdays deurklopper antiek​

Maak kennis met het perfecte alternatief voor een deurbel - de Relaxdays gietijzeren deurklopper! Deze klopper in antieke stijl is gemaakt van duurzaam gietijzer en heeft een mooie bronzen afwerking. Hij is gemakkelijk te installeren en vormt een mooie aanwinst voor elk huis. Dus waarom zou je de deurbel niet dumpen en dit stijlvolle alternatief proberen?

Relaxdays deurklopper antiek

#4. Intersteel Deurklopper rond​

Maak kennis met de Intersteel deurklopper rond 107mm nikkel mat! Deze indrukwekkende deurklopper is perfect voor huizen met een moderne esthetiek. Hij is gemaakt van duurzaam vernikkeld messing en heeft een gladde, matte afwerking. Plaatsing is eenvoudig - boor gewoon een gat in je deur en schroef hem vast! Bedankt voor je keuze voor de Intersteel deurklopper rond 107mm nikkel mat!

Intersteel Deurklopper rond 107mm nikkel mat

#5. Green Man deurklopper

Maak kennis met de Groene Man deurklopper! Deze unieke en stijlvolle deurklopper is er zeker van een vleugje persoonlijkheid aan elk huis toe te voegen. Handgemaakt van gietijzer is de Green Man deurklopper gebouwd om lang mee te gaan. De ingewikkelde details en antieke afwerking maken dit tot een werkelijk prachtig stuk.

De Groene Man is een symbool van geluk en voorspoed, dus waarom zou je hem niet in je huis uitnodigen met deze deurklopper? Of je nu een vleugje elegantie aan je voordeur wilt toevoegen of gewoon een gespreksstarter wilt, de Groene Man deurklopper is perfect voor jou.

Green Man deurklopper

Tot slot over Deurkloppers

Deurkloppers zijn er in alle soorten en maten, van de traditionele koperen klopper tot een grillige kikker ornamnet. Maar wat hun vorm ook is, deurkloppers hebben één doel: bezoekers aankondigen. Of je nu een nieuwe manier zoekt om wat persoonlijkheid aan je voordeur toe te voegen of een gemakkelijke manier wilt om te weten wanneer er iemand is, een deurklopper toevoegen is een geweldige manier om dat te doen. Kies hier dus de beste 5 en maak je klaar om gasten in stijl te gaan verwelkomen!