Mijn Tuin Producten

Pilea Peperomioides , Pannenkoekplant kopen

Opzoek naar de Pilea Peperomioides plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Pilea Peperomioides kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Pilea Peperomioides

De Pilea peperomioides is een kleine, groene plant die oorspronkelijk uit China komt. Ook bekend als de Chinese geldplant of pannenkoekenplant, groeit hij goed in zowel lichte als lichte omstandigheden, waardoor hij een goede keuze is voor binnentuiniers. Interessant is dat van de ronde bladeren van de Pilea peperomioides in sommige culturen wordt gezegd dat ze geluk brengen. Dit veelzijdige plantje kan worden gebruikt als bodembedekker, in terrariums of zelfs als hangplant. Wanneer de Pilea peperomioides binnenshuis wordt gehouden, wordt hij gewoonlijk tussen 8 en 16 centimeter hoog.

Pilea Peperomioides Pannenkoekplant  verzorgen

De Pilea peperomioides, ook bekend als de Chinese geldplant of pannenkoekenplant, is een populaire kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Pilea peperomioides plant: 1. Licht: De Pilea peperomioides geeft de voorkeur aan helder, indirect licht, maar kan wel wat direct zonlicht verdragen. Als de bladeren beginnen te vergelen, betekent dit dat hij te veel direct zonlicht krijgt en moet je hem verplaatsen naar een schaduwrijkere plek. overeenkomst als de bladeren beginnen te krullen, betekent dit dat hij niet genoeg licht krijgt en moet je hem dichter bij een raam zetten of een groeilamp toevoegen.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.