Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

chlorophytum comosum duo , Graslelies kopen

Opzoek naar de chlorophytum comosum duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je chlorophytum comosum duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over chlorophytum comosum duo

De Chlorophytum Comosum Duoplant is een soort spinplant die inheems is in Zuid-Afrika. Het is een overblijvende plant die tot 2 meter hoog en 3 meter breed kan worden. De bladeren van deze plant zijn lang en smal met witte strepen die over het midden lopen. De bloemen van deze plant zijn klein en wit. De Chlorophytum Comosum produceert uitlopers die, geworteld in de grond, nieuwe planten kunnen vormen. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen en is ideaal voor beginnende tuiniers. De plant is vorstgevoelig en moet daarom in koude streken binnenshuis of in warme streken buitenshuis worden gekweekt. Deze plant gedijt goed in indirect zonlicht maar verdraagt ook weinig licht.

chlorophytum comosum duo Graslelies  verzorgen

Chlorophytum comosum, ook bekend als de spinnenplant, is een winterharde plant die gemakkelijk te verzorgen is. Hier volgen een paar tips over hoe u uw Chlorophytum comosum Duo kunt laten gedijen: 1. Regelmatig water geven - Spinnenplanten moeten regelmatig water krijgen, maar pas op dat ze niet te veel water krijgen, want dat kan wortelrot veroorzaken. 2. Af en toe bemesten - Een zwakke vloeibare meststof kan een keer per maand worden gebruikt om uw Chlorophytum comosum Duo gezond te helpen houden. 3. Op een zonnige plek houden - Spinnenplanten doen het het beste als ze veel zonlicht krijgen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken