Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

coffea arabica , Koffieplant kopen

Opzoek naar de coffea arabica plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je coffea arabica kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over coffea arabica

Coffea Arabica is een plant die koffiebonen produceert. Deze bonen worden gebruikt voor de productie van koffie, een van de meest populaire dranken ter wereld. Koffieplantages ontstonden voor het eerst in Ethiopië, en men denkt dat de Coffea Arabica-plant daar vandaan komt. De bonen van deze plant worden gebruikt voor de productie van Arabische koffie, die van een hogere kwaliteit wordt geacht dan andere koffiesoorten. De Coffea Arabica wordt ook verbouwd in andere delen van Afrika en in Midden- en Zuid-Amerika.

coffea arabica Koffieplant  verzorgen

Er zijn een paar basisdingen die u moet doen om een Coffea Arabica plant te verzorgen. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat de plant voldoende zon krijgt. De plant heeft ten minste vier uur direct zonlicht per dag nodig. Probeer, indien mogelijk, meer zonlicht te geven. Ten tweede moet u de plant regelmatig water geven. De grond moet vochtig worden gehouden, maar niet nat. Ten derde moet de plant om de twee weken worden bemest met een uitgebalanceerde meststof voor bloemen en planten. Ten vierde moet u de plant regelmatig snoeien om nieuwe groei te stimuleren en de plant gezond te houden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken