Mijn Tuin Producten

Philodendron Scandens Micans , Velvet Leaf Philodendron kopen

Opzoek naar de Philodendron Scandens Micans plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Philodendron Scandens Micans kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Philodendron Scandens Micans

De Philodendron Scandens Micans plant is een tropische epifytische liaan die populair is vanwege zijn luchtwortels en interessante blad. Hij behoort tot de Araceae familie en groeit het best op vochtige, schaduwrijke plaatsen. Deze bijzondere philodendron kan worden gekweekt als kamerplant of buiten in warmere klimaten. Hij gedijt goed in zure grond en heeft veel vocht nodig. De bladeren zijn donkergroen met lichter groene nerven, en ze worden tot 12 centimeter lang. Philodendron Scandens Micans is een uitstekende keuze voor beginnende tuiniers of iedereen die een gemakkelijk te onderhouden plant wil.

Philodendron Scandens Micans Velvet Leaf Philodendron  verzorgen

Philodendron scandens micans, ook bekend als liefje of fluweelblad philodendron, is een bloeiende plantensoort uit de familie Araceae. Hij komt oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika. De plant wordt gekenmerkt door zijn fluweelachtige bladeren met donkergroene kleur. De variëteit scandens micans is een groenblijvende klimplant die tot 3 m lang kan worden. Hij wordt al sinds de Victoriaanse tijd gekweekt en is populair als kamerplant omdat hij gemakkelijk te verzorgen is. Om uw philodendron scandens micans plant te verzorgen, geeft u hem water wanneer de bovenste paar centimeter van de grond droog zijn.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.