Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

philodendron scandens micans , Velvet Leaf Philodendron kopen

Opzoek naar de philodendron scandens micans plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je philodendron scandens micans kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over philodendron scandens micans

De Philodendron Scandens Micans plant is een tropische epifytische liaan die populair is vanwege zijn luchtwortels en interessante blad. Hij behoort tot de Araceae familie en groeit het best op vochtige, schaduwrijke plaatsen. Deze bijzondere philodendron kan worden gekweekt als kamerplant of buiten in warmere klimaten. Hij gedijt goed in zure grond en heeft veel vocht nodig. De bladeren zijn donkergroen met lichter groene nerven, en ze worden tot 12 centimeter lang. Philodendron Scandens Micans is een uitstekende keuze voor beginnende tuiniers of iedereen die een gemakkelijk te onderhouden plant wil.

philodendron scandens micans Velvet Leaf Philodendron  verzorgen

Philodendron scandens micans, ook bekend als liefje of fluweelblad philodendron, is een bloeiende plantensoort uit de familie Araceae. Hij komt oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika. De plant wordt gekenmerkt door zijn fluweelachtige bladeren met donkergroene kleur. De variëteit scandens micans is een groenblijvende klimplant die tot 3 m lang kan worden. Hij wordt al sinds de Victoriaanse tijd gekweekt en is populair als kamerplant omdat hij gemakkelijk te verzorgen is. Om uw philodendron scandens micans plant te verzorgen, geeft u hem water wanneer de bovenste paar centimeter van de grond droog zijn.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken