Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

peperomia argyreia , Watermeloenplantje kopen

Opzoek naar de peperomia argyreia plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je peperomia argyreia kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over peperomia argyreia

De Peperomia Argyreia is een plant die inheems is in de Filippijnen en al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. De bladeren en stengels van de plant worden gekookt en dan gebruikt als een plaatselijke behandeling voor huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, en dermatitis. De plant wordt ook vaak gebruikt voor de behandeling van brandwonden, wonden en andere verwondingen. Bovendien wordt het sap van de bladeren soms ingenomen om maagproblemen zoals diarree en indigestie te helpen behandelen.

peperomia argyreia Watermeloenplantje  verzorgen

Als u op zoek bent naar een plant die zowel gemakkelijk te verzorgen als mooi is, dan is de Peperomia Argyreia een goede keuze! Deze opvallende plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en heeft ovaalvormige bladeren met zilveren strepen in het midden. Hoewel hij de voorkeur geeft aan helder, indirect licht, verdraagt de Peperomia Argyreia minder licht en kan hij het zelfs goed doen bij tl-verlichting. Als het op water geven aankomt, laat dan de bovenste paar centimeter grond uitdrogen voordat je je plant een flinke slok geeft. Laat overtollig water weglopen en laat uw plant nooit in het water staan, want dit kan leiden tot wortelrot.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken