Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

musa dwarf cavendish , Bananenplant kopen

Opzoek naar de musa dwarf cavendish plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je musa dwarf cavendish kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over musa dwarf cavendish

De Musa Dwarf Cavendish plant is een bananensoort die klein van stuk is en een zoete, milde smaak heeft. De Musa Dwarf Cavendish plant werd voor het eerst ontdekt in de jaren 1950 op het eiland Grenada. Het is een kruising tussen twee andere bananensoorten: de Lady Finger banaan en de Grand Nain banaan. De Musa Dwarf Cavendish groeit het best in warme, tropische klimaten en wordt meestal gebruikt om vers te eten of om smoothies van te maken.

musa dwarf cavendish Bananenplant  verzorgen

Hier zijn enkele tips voor de verzorging van een Musa Dwerg Cavendish plant: 1. Plant je Musa op een plaats met veel en warm zonlicht. Hij heeft ten minste zes uur direct zonlicht per dag nodig om goed te gedijen. 2. Houd de grond gelijkmatig vochtig door regelmatig water te geven, ongeveer een of twee keer per week. Laat de grond niet volledig uitdrogen of drassig worden, want dit kan de wortels beschadigen en de plant kwetsbaar maken voor ongedierte en ziekten. 3. Bemest uw Musa elke maand tijdens het groeiseizoen (lente tot zomer) met een uitgebalanceerde meststof die geschikt is voor bananen of tropische planten.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken