Mijn Tuin Producten

Groene Thuiswerk Duo , kopen

Opzoek naar de Groene Thuiswerk Duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Groene Thuiswerk Duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Groene Thuiswerk Duo

De Green Homework Duo plant is een makkelijk te kweken, snelgroeiende plant die kan zorgen voorQuick Relief from Stress, Anxiety & Neurosis. De naam "Green Homework Duo" komt van de 2 hoofdbestanddelen in de plant; de huiswerkstressoren cannabidiol (CBD) en tetrahydrocannabinol (THC). Samen werken deze CBD en THC om stress en angst te verminderen terwijl ze ook de focus en concentratie verbeteren.

Groene Thuiswerk Duo   verzorgen

Ervan uitgaande dat u verwijst naar de populaire kamerplant die algemeen bekend staat als Green Homework Duo, volgen hier enkele algemene verzorgingstips: Licht: Green Homework Duo doet het het beste in helder, indirect zonlicht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren doen verbranden, dus als u merkt dat de bladeren geel of bruin beginnen te worden, verplaats uw plant dan naar een plek met minder licht. Water geven: Laat de grond tussen de gietbeurten uitdrogen, en geef dan grondig water totdat het water uit de drainagegaten op de bodem van de pot loopt. Te veel of te weinig water geven kan schadelijk zijn voor de gezondheid van uw plant, dus houd het vochtgehalte van de grond in de gaten.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.