Mijn Tuin Producten

Schefflera Arboricola Nora , Vingersboom kopen

Opzoek naar de Schefflera Arboricola Nora plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Schefflera Arboricola Nora kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Schefflera Arboricola Nora

Schefflera Arboricola Nora is een plant die oorspronkelijk uit Taiwan komt. Het is een tropische plant die het goed doet in gesloten ruimtes. De bladeren zijn donkergroen en glanzend, en de plant groeit het best bij gemiddeld tot helder licht. Schefflera Arboricola Nora is gemakkelijk te verzorgen en kan worden gehouden als kamerplant of als buitenpotplant. De plant doet het het beste als hij regelmatig wordt bemest en consequent water krijgt. Omdat deze plant goed gedijt in een vochtige omgeving, is hij niet ideaal voor een droog klimaat.

Schefflera Arboricola Nora Vingersboom  verzorgen

Schefflera Arboricola Nora is een mooie, onderhoudsarme plant die perfect is voor huizen en kantoren. Hier volgen een paar tips voor de verzorging: - Plaats uw Schefflera Arboricola Nora in helder, indirect zonlicht. - Geef hem regelmatig water en zorg ervoor dat de grond nat is, maar niet drassig. - Bemest hem om de maand met een wateroplosbare meststof. - Houd de temperatuur tussen 65 en 75 graden Fahrenheit.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.