Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

tradescantia quadricolor , Vaderplant kopen

Opzoek naar de tradescantia quadricolor plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je tradescantia quadricolor kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over tradescantia quadricolor

De Tradescantia Quadricolor is een mooie, gemakkelijk te verzorgen kamerplant die het goed doet in een groot aantal verschillende omgevingen. Deze plant, die ook bekend staat als "spinnenkruid" of "zwervende jood", komt oorspronkelijk uit Mexico en Midden-Amerika, maar is in veel delen van de wereld een populaire kamerplant geworden. De Tradescantia Quadricolor dankt zijn naam aan zijn kenmerkende bladeren, die meestal groen zijn met paarse strepen in het midden. De stengels van de plant zijn ook vaak paars en kunnen vrij lang worden - in sommige gevallen wel een meter.

tradescantia quadricolor Vaderplant  verzorgen

De Tradescantia Quadricolor plant is gemakkelijk te verzorgen. Geef hem regelmatig water en houd de grond vochtig. Zet de plant op een zonnige plek en bemest hem twee keer per maand met een vloeibare meststof. Knip dode bladeren weg en snoei de plant af en toe om hem gezond te houden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken