Mijn Tuin Producten

Tradescantia Quadricolor , Vaderplant kopen

Opzoek naar de Tradescantia Quadricolor plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Tradescantia Quadricolor kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Tradescantia Quadricolor

De Tradescantia Quadricolor is een mooie, gemakkelijk te verzorgen kamerplant die het goed doet in een groot aantal verschillende omgevingen. Deze plant, die ook bekend staat als "spinnenkruid" of "zwervende jood", komt oorspronkelijk uit Mexico en Midden-Amerika, maar is in veel delen van de wereld een populaire kamerplant geworden. De Tradescantia Quadricolor dankt zijn naam aan zijn kenmerkende bladeren, die meestal groen zijn met paarse strepen in het midden. De stengels van de plant zijn ook vaak paars en kunnen vrij lang worden - in sommige gevallen wel een meter.

Tradescantia Quadricolor Vaderplant  verzorgen

De Tradescantia Quadricolor plant is gemakkelijk te verzorgen. Geef hem regelmatig water en houd de grond vochtig. Zet de plant op een zonnige plek en bemest hem twee keer per maand met een vloeibare meststof. Knip dode bladeren weg en snoei de plant af en toe om hem gezond te houden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.