Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

caryota mitis , Vissenstaartpalm kopen

Opzoek naar de caryota mitis plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je caryota mitis kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over caryota mitis

Vader van miljoenen, Wijnpalm of Kitambilu (Caryota mitis) is een snelgroeiende eenzaadlobbige bloeiende plant in de palmfamilie Arecaceae.Het geslacht Caryota telt 12 soorten verspreid over Zuidoost-Azië en Oceanië. Het zijn allemaal eenstammige palmen die 20-40 meter hoog kunnen worden, met grote geveerde bladeren die tweezijdig geveerd zijn, dat wil zeggen dat elk blaadje zelf geveerd is. De bloemen hangen aan lange stengels vanuit de bladoksels naar beneden en zijn biseksueel, met 1 tot 6 bloemblaadjes.

caryota mitis Vissenstaartpalm  verzorgen

Hier volgen enkele tips voor de verzorging van Caryota mitis planten: 1. Zet de plant op een plaats waar hij helder, indirect zonlicht krijgt. 2. Houd de grond vochtig, maar niet zompig, door regelmatig water te geven. Laat de bovengrond tussen de gietbeurten door iets uitdrogen. 3. Geef de plant tijdens het groeiseizoen (lente tot zomer) maandelijks een uitgebalanceerde meststof. Verminder de bemesting tijdens de herfst- en wintermaanden. 4. Als u in een gebied met een hoge luchtvochtigheid woont, besproei de bladeren dan af en toe om te voorkomen dat ze uitdrogen. 5.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken