Beste Fruitzaden 2022

Breng je tuin in vorm voor de zomer met de beste fruitzaden!

Een mooie tuin is een lust voor het oog, en met de beste fruitzaden kunt u het hele jaar door genieten van gezond fruit. Met onze selectie fruitzaden van hoge kwaliteit ziet uw tuin er geweldig uit - en smaakt hij nog beter.

Met zo'n indrukwekkende variëteit aan kleuren, vormen en maten, heeft onze selectie fruitzaden zeker iets perfects voor uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een klassieke appelboom of iets meer exotisch, wij hebben het voor u.

Bestel vandaag nog uw beste fruitzaden!

#1. Sluis Garden – Ananaskers​

Deze ongelooflijke vrucht is een must-have voor elke huistuin! De Sluis Tuin - Ananaskers (Physalis peruviana) is een unieke en heerlijke aanwinst voor elke tuinaanleg. Deze Physalis peruviana is een overblijvend kruid dat witte en paarse bloemen geeft, en kleine, zure, rode vruchten. De vruchten hebben een aangenaam zure smaak met hints van ananas en kers. De plant is gemakkelijk te kweken en is zelfvruchtbaar. Ze draagt vruchten van de late zomer tot de vroege herfst.

Zaad - Sluis Garden - Ananaskers (Physalis peruviana)

#2. Hortitops Zaden - Watermeloenen Sugar Baby

Hortitops Seeds - Watermeloenen Sugar Baby is een heerlijke en voedzame vrucht die perfect is als tussendoortje of als onderdeel van een maaltijd. Deze watermeloenen zijn klein, zodat ze perfect zijn voor wie weinig ruimte in zijn tuin heeft. Bovendien zijn ze gemakkelijk te kweken, dus je geniet binnen de kortste keren van zoete, sappige watermeloen!

Zaad - Hortitops Zaden - Watermeloenen Sugar Baby

#3. OwnGrown – Fruitzadenset​

Wil je beginnen met tuinieren maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze OwnGrown fruitzaadset is de perfecte manier om te beginnen! Met 8 verschillende soorten fruitplanten is het gemakkelijk een soort te vinden waar je van zult houden. Plus, onze milieuvriendelijke verpakking maakt het gemakkelijk om te tuinieren, zelfs als je niet veel ruimte hebt. Probeer OwnGrown vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk en leuk tuinieren kan zijn!

OwnGrown - Fruitzadenset - 8 verschillende soorten fruitplanten - Voor tuin en balkon - Eco-vriendelijke verpakking

#4. Buzzy® Organic Oost-Indische kers​

Maak kennis met Buzzy® Organische nasturtium hoog gemengd (BIO)! Onze nieuwe en verbeterde biologische nasturtium mix is perfect voor iedereen die een gemakkelijke manier zoekt om van de voordelen van deze voedzame bloem te genieten. Met een heerlijke peperige smaak zijn nasturtiums een geweldige manier om wat pit aan je volgende maaltijd toe te voegen.

Zaad - Buzzy® Organic Oost-Indische kers hoge gemengd (BIO)

#5. Complete Kweekset Keukentuintje aardbeien kweken

Ben je op zoek naar een verse en heerlijke manier om van aardbeien te genieten? Met deze Complete Growing Kit kun je je eigen aardbeien kweken, gewoon in je keuken! Deze gemakkelijk te gebruiken kit wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen, waaronder twee aardbeienplanten, een kweekpot, en een draineerbak. De bijgeleverde instructies maken het eenvoudig om je moestuin op te zetten, en binnen de kortste keren geniet je van verse aardbeien die rijp zijn om te plukken!

Complete Kweekset Keukentuintje aardbeien kweken set 2 stuks

Tot slot over fruitzaden

Na het lezen van dit artikel zou je een goed inzicht moeten hebben in de beste fruitzaden om te planten. Met die kennis in de hand kun je aan de slag om je eigen fruitbomen te planten en van hun heerlijke overvloed te genieten! Heb je vragen over het planten of verzorgen van je nieuwe fruitbomen? Stel ze ons zeker in de commentaar hieronder - we helpen je graag.