Beste Tuinplanten 2022

Brengt u graag tijd door in uw tuin?

Wij zeker wel, en daarom maken we het graag makkelijker voor je om de planten te vinden die je nodig hebt. U hoeft niet meer van winkel naar winkel te rennen - wij hebben alles wat u nodig hebt op één plek.

Onze planten zijn niet alleen mooi, maar ook gezond en gemakkelijk te verzorgen. Met behulp van onze planten kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten.

Actie: Koop vandaag nog tuinplanten naar wens en maak een keuze uit de onderstaande beste tuinplanten.

#1. Verticale tuin plantenzakken - hangende tuin – moestuin ​

Met deze verticale tuinplantenzakken maak je van elke ruimte gemakkelijk een mooie en overvloedige hangende tuin! Ze zijn perfect voor het kweken van groenten, kruiden, of bloemen, en vormen een prachtige aanwinst voor elke woninginrichting. Elke zak heeft zeven vakken, zodat je er allerlei verschillende looks mee kunt maken. Ze zijn ook gemaakt van duurzame, hoogwaardige stof die jarenlang meegaat. Plus, met hun strakke en stijlvolle vormgeving zijn deze plantenzakken zeker een vleugje elegantie in elke omgeving.

Plant - Buddleja Davidii 'Tricolor'

#2. Elho Vivo Matt Finish Lang Wielen 90

Deze strakke en stijlvolle Elho Vivo Matte Afwerking Lange Wielen 90 - Plantenbak voor Binnen & Buiten - L 39 x B 88 x H 41 cm is perfect om je huis of tuin een vleugje luxe te geven. De zwarte matte afwerking is elegant en tijdloos, en de lange, slanke vormgeving maakt hem perfect om in krappe ruimtes te plaatsen. Plus, de wieltjes maken het gemakkelijk te verplaatsen als dat nodig is.

Plant in a Box - Set van 3 Fargesia Rufa

#3. Plantenkist | fruitkist hout met wieltjes​

Op zoek naar een stijlvolle en functionele bloembak? Zoek niet verder dan onze fruitbak hout met wieltjes! Dit op vintage geïnspireerde bakje is perfect om je tuin of patio een vleugje charme te geven. Het formaat 50x40x34 cm is ideaal voor planten, bloemen, of zelfs voor het opbergen van tuingereedschap. De afwerking in natuurlijk hout en het rustieke metalen beslag voegen een vleugje schoonheid en duurzaamheid toe. Plus, de wieltjes maken het gemakkelijk om hem door je ruimte te verplaatsen als dat nodig is. Of je nu een stijlvolle manier zoekt om je planten uit te stallen of extra opbergruimte nodig hebt voor je tuinbenodigdheden, deze fruitkist hout met wieltjes is perfect voor jou!

Witte Toscaanse Jasmijn (Sterjasmijn)

#4. Bloempot met inzet Prosperplast​

De bloempot met inzet Prosperplast Urbi Square DURS325 S433 antraciet is de perfecte manier om je planten uit te stallen. Gemaakt van kunststof is deze pot duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. De vierkante vormgeving maakt het een mooie keuze voor kleine ruimtes.

Mooie volle olijfboom 165cm hoog

Tot slot over Tuinplanten

Tuinplanten kunnen een ruimte echt opfleuren en je huis meer als een thuis laten aanvoelen. Maar voor je naar het tuincentrum rent, is het belangrijk dat je iets begrijpt van de verschillende soorten planten die er zijn en wat voor verzorging ze nodig hebben. We hebben vijf populaire tuinplanten uitgelicht die dit voorjaar zeker wat leven in je tuin of op je patio zullen brengen. Kies hier dus de beste 5 uit en maak je klaar voor een paar prachtige bloeiers!