Mijn Tuin Producten

Hoya Burtoniae , Wasbloem kopen

Opzoek naar de Hoya Burtoniae plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Hoya Burtoniae kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Hoya Burtoniae

De Hoyo Burtoniae is een prachtige vetplant die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt. Hij heeft dikke, sappige bladeren die groen van kleur zijn met een roodachtige tint aan de uiteinden. De Hoyo Burtoniae produceert tere witte bloemen die bloeien tijdens de lente- en zomermaanden. Deze plant gedijt in een warm klimaat en gedijt het best als hij in goed gedraineerde grond wordt geplant.

Hoya Burtoniae Wasbloem  verzorgen

De Hoya Burtoniae plant, ook bekend als de Wasplant, is een populaire kamerplant die bekend staat om zijn glanzende groene bladeren en delicate witte bloemen. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen, maar er zijn een paar dingen die u kunt doen om hem te laten gedijen. Ten eerste, zorg ervoor dat uw Hoya Burtoniae plant voldoende licht heeft. Hij heeft elke dag minstens zes uur direct zonlicht nodig. Als u niet genoeg natuurlijk licht kunt geven, kunt u dit aanvullen met kunstlicht. Ten tweede, geef uw plant regelmatig water. De grond moet vochtig maar niet nat worden gehouden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.