Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

hoya burtoniae , Wasbloem kopen

Opzoek naar de hoya burtoniae plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je hoya burtoniae kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over hoya burtoniae

De Hoyo Burtoniae is een prachtige vetplant die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt. Hij heeft dikke, sappige bladeren die groen van kleur zijn met een roodachtige tint aan de uiteinden. De Hoyo Burtoniae produceert tere witte bloemen die bloeien tijdens de lente- en zomermaanden. Deze plant gedijt in een warm klimaat en gedijt het best als hij in goed gedraineerde grond wordt geplant.

hoya burtoniae Wasbloem  verzorgen

De Hoya Burtoniae plant, ook bekend als de Wasplant, is een populaire kamerplant die bekend staat om zijn glanzende groene bladeren en delicate witte bloemen. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen, maar er zijn een paar dingen die u kunt doen om hem te laten gedijen. Ten eerste, zorg ervoor dat uw Hoya Burtoniae plant voldoende licht heeft. Hij heeft elke dag minstens zes uur direct zonlicht nodig. Als u niet genoeg natuurlijk licht kunt geven, kunt u dit aanvullen met kunstlicht. Ten tweede, geef uw plant regelmatig water. De grond moet vochtig maar niet nat worden gehouden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken