Mijn Tuin Producten

Curio Mount Everest , Senecio Ficoides kopen

Opzoek naar de Curio Mount Everest plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Curio Mount Everest kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Curio Mount Everest

Curio Mount Everest is een plant die inheems is in Nepal en Tibet. Hij groeit op grote hoogten, tot 3.700 meter (12.100 voet). De plant is houtachtig en heeft grote, leerachtige bladeren. De bloemen zijn wit en hebben een zoete geur. De plant bloeit in de zomer. De Mount Everest groeit in het Himalaya gebergte. Het gebergte loopt door Nepal, Tibet, India, Pakistan en China. De Mount Everest is met 8.848 meter (29.029 voet) het hoogste punt ter wereld. Er zijn nog vele andere hoge bergen in de Himalaya, zoals de K2 (8.

Curio Mount Everest Senecio Ficoides  verzorgen

Curio Mount Everest plantenverzorging kan het beste worden uitgevoerd op een lichte plaats met wat direct zonlicht. Laat de grond tussen de gietbeurten door iets uitdrogen en geef in de lente- en zomermaanden eens in de twee weken voeding met een hoogwaardige kamerplantenvoeding. Besproei de bladeren regelmatig met water op kamertemperatuur om ze gehydrateerd te houden. Curio Mount Everest planten gedijen bij temperaturen boven de 60 graden Fahrenheit, dus vermijd plaatsing in de buurt van tocht of ramen die constant open staan.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.