Mijn Tuin Producten

Dracaena Janet Lind , Drakenbloedboom kopen

Opzoek naar de Dracaena Janet Lind plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Dracaena Janet Lind kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Dracaena Janet Lind

De Dracaena Janet Lind plant is een mooie, onderhoudsarme kamerplant die elke kamer kan opfleuren. Ze is gemakkelijk te verzorgen en hoeft niet veel water te krijgen of voeding te krijgen, waardoor ze een goede keuze is voor beginnende plantenouders. De Dracaena Janet Lind staat ook bekend om haar vermogen om goed te gedijen in omstandigheden met weinig licht, dus ze is perfect voor plaatsing in een schemerige hoek van uw huis.

Dracaena Janet Lind Drakenbloedboom  verzorgen

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij de verzorging van een Dracaena Janet Lind plant. Water geven: Laat de bovenste centimeter grond opdrogen tussen twee gietbeurten. Overbewatering is doodsoorzaak nummer één bij deze plant, dus wees voorzichtig Licht: Deze planten doen het het beste in helder, indirect licht. Direct zonlicht doet de bladeren verschroeien, dus zorg voor enige vorm van schaduw als uw plant in direct zonlicht staat Temperatuur: Een normale kamertemperatuur is prima voor deze planten (tussen 65-75 graden Fahrenheit) Grond: Een goed drainerende potgrond is essentieel.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.