Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

monstera adansonii , Monkey Mask kopen

Opzoek naar de monstera adansonii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je monstera adansonii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over monstera adansonii

Monstera adansonii, ook bekend als de Zwitserse Kaasplant, is een tropische plant die wordt gekweekt voor zijn sierlijk blad. De bladeren van deze plant zijn groot en diep gelobd, waardoor ze een kenmerkend kaasachtig uiterlijk hebben. Deze plant gedijt het best in helder, indirect zonlicht en vochtige maar goed doorlatende grond.

monstera adansonii Monkey Mask  verzorgen

Monstera adansonii is een tropische plant die van helder, indirect licht en een hoge luchtvochtigheid houdt. Houd de grond altijd vochtig, maar geef niet te veel water. Om de week bemesten met een wateroplosbare orchideeënmeststof. Bij droge lucht de bladeren dagelijks benevelen. Monstera adansonii is gemakkelijk te verzorgen, zolang u maar voldoet aan haar behoefte aan helder licht en een hoge luchtvochtigheid. Zolang u de grond vochtig houdt en om de week bemest, zal uw plant goed gedijen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken