Mijn Tuin Producten

Monstera Adansonii , Monkey Mask kopen

Opzoek naar de Monstera Adansonii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Monstera Adansonii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Monstera Adansonii

Monstera adansonii, ook bekend als de Zwitserse Kaasplant, is een tropische plant die wordt gekweekt voor zijn sierlijk blad. De bladeren van deze plant zijn groot en diep gelobd, waardoor ze een kenmerkend kaasachtig uiterlijk hebben. Deze plant gedijt het best in helder, indirect zonlicht en vochtige maar goed doorlatende grond.

Monstera Adansonii Monkey Mask  verzorgen

Monstera adansonii is een tropische plant die van helder, indirect licht en een hoge luchtvochtigheid houdt. Houd de grond altijd vochtig, maar geef niet te veel water. Om de week bemesten met een wateroplosbare orchideeënmeststof. Bij droge lucht de bladeren dagelijks benevelen. Monstera adansonii is gemakkelijk te verzorgen, zolang u maar voldoet aan haar behoefte aan helder licht en een hoge luchtvochtigheid. Zolang u de grond vochtig houdt en om de week bemest, zal uw plant goed gedijen.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.