Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

selaginella lepidophylla , Roos van Jericho kopen

Opzoek naar de selaginella lepidophylla plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je selaginella lepidophylla kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over selaginella lepidophylla

De Selaginella lepidophylla plant is een kleine, kruipende plant die inheems is in Noord-Amerika. Hij wordt vaak gevonden in droge, zanderige gebieden en is lid van de Spikemoss familie. De plant dankt zijn naam aan zijn gelijkenis met een dennenboom in miniatuurformaat, met kleine groene naalden (lepidodendrons) in plaats van bladeren. Ook de kegels die de plant voortbrengt, lijken op die van dennenbomen. De plant Selaginella lepidophylla heeft vele erkende medicinale toepassingen. Hij wordt gebruikt als een kruidengeneesmiddel tegen toevallen, verkoudheid en hoest, koorts, diarree, en zelfs reuma en jicht.

selaginella lepidophylla Roos van Jericho  verzorgen

Selaginella lepidophylla, ook bekend als pastoorsplant, roos van Jericho, of diamantbloem 🌺is een plant uit de familie van het miltkruid. Hij komt oorspronkelijk voor in het zuidwesten van Noord-Amerika en het noordwesten van Zuid-Amerika, maar is geïntroduceerd in de Ballona Wetlands in Californië Voor de verzorging van uw Selaginella plant regelmatig water geven, in het begin wekelijks en vervolgens om de 2-3 weken nadat de wortels zich hebben gevestigd. Laat de grond tussen de gietbeurten door wat uitdrogen. ¤ Zet de pot op een plaats met helder, indirect licht.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken