Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

epipremnum pinnatum aureum , Scindapsus kopen

Opzoek naar de epipremnum pinnatum aureum plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je epipremnum pinnatum aureum kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over epipremnum pinnatum aureum

Antwoord Epipremnum pinnatum aureum, beter bekend als de gouden pothos of duivelsklimop, is een snelgroeiende klimplant die inheems is in Zuidoost-Azië. De plant heeft glanzende, hartvormige bladeren die gevlekt zijn met geel en groen. De gouden pothos is een makkelijke plant om te verzorgen en gedijt onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Dankzij zijn krachtige groeiwijze wordt de gouden pothos vaak gebruikt als "luchtzuiveraar" binnenshuis - hij helpt schadelijke gifstoffen uit de lucht te verwijderen.

epipremnum pinnatum aureum Scindapsus  verzorgen

Epipremnum Pinnatum Aureum, of Gouden Pothos, is een mooie en populaire kamerplant die vrij gemakkelijk te verzorgen is. Met zijn hangende stengels en glanzende bladeren is het een uitstekende keuze om over de rand van een plank of hanging basket te laten vallen. Hij kan ook worden geleid om tegen een traliewerk of mospaal te groeien. Epipremnum Pinnatum Aureum geeft de voorkeur aan helder, indirect licht, maar verdraagt ook minder licht.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken