Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

monstera variegata , Bonte Monstera kopen

Opzoek naar de monstera variegata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je monstera variegata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over monstera variegata

De Monstera Variegata plant is een mooie en populaire kamerplant die oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika komt. De plant heeft grote, glanzende groene bladeren met witte variegatie (strepen of patronen) erop. De Monstera Variegata plant is een snelgroeiende klimplant die tot 20 meter hoog kan worden. De plant wordt vaak gebruikt als decoratie in huizen en kantoren vanwege zijn prachtige uiterlijk. De Monstera Variegata plant is gemakkelijk te verzorgen en vergt niet veel onderhoud.

monstera variegata Bonte Monstera  verzorgen

Monstera planten houden van helder, indirect licht. Ze doen het niet goed in direct zonlicht. Geef water als de bovenste centimeter van de grond droog aanvoelt. Geef uw plant niet te veel water, dit kan leiden tot wortelrot. Bemest ze tijdens het groeiseizoen één keer per maand met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten. Verwijder uitgebloeide bladeren of bloemen wanneer deze zich voordoen om de plant er netjes uit te laten zien.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken