Mijn Tuin Producten

Monstera Variegata , Bonte Monstera kopen

Opzoek naar de Monstera Variegata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Monstera Variegata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Monstera Variegata

De Monstera Variegata plant is een mooie en populaire kamerplant die oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika komt. De plant heeft grote, glanzende groene bladeren met witte variegatie (strepen of patronen) erop. De Monstera Variegata plant is een snelgroeiende klimplant die tot 20 meter hoog kan worden. De plant wordt vaak gebruikt als decoratie in huizen en kantoren vanwege zijn prachtige uiterlijk. De Monstera Variegata plant is gemakkelijk te verzorgen en vergt niet veel onderhoud.

Monstera Variegata Bonte Monstera  verzorgen

Monstera planten houden van helder, indirect licht. Ze doen het niet goed in direct zonlicht. Geef water als de bovenste centimeter van de grond droog aanvoelt. Geef uw plant niet te veel water, dit kan leiden tot wortelrot. Bemest ze tijdens het groeiseizoen één keer per maand met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten. Verwijder uitgebloeide bladeren of bloemen wanneer deze zich voordoen om de plant er netjes uit te laten zien.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.