Beste Windgongen 2022

Attentie: Luister goed, iedereen! De wind waait en dat kan maar één ding betekenen - het is tijd om je Windgongen tevoorschijn te halen!

Je weet wat ze zeggen, "als de wind waait, zingen de Windgong." En wat zingen ze. Ze maken de mooiste muziek die je ooit gehoord hebt

Hang een windgong in uw tuin en geniet elke dag van de vrede en rust die hij brengt. Laat de zachte geluiden van de natuur over je heen spoelen en je meevoeren naar een betere plek.

Ga naar onze website en koop vandaag nog een set Windgongen!

#1. Koshi Chime Windgong ​

Koshi Chime Wind Chime, Aqua (Water), is een fraai vervaardigde windgong met zes holle metalen buizen in een elegante aqua (water) afwerking. Elke buis maakt zijn eigen unieke geluid als de wind er doorheen waait, en schept zo een rustige en ontspannen sfeer. Hang Koshi Chime Wind Chime, Aqua (Water) in je tuin of op je terras en geniet het hele jaar door van de rustgevende geluiden van de natuur!

Koshi Chime Windgong

#2. Nature's Melody Windgong Windorgel

Deze prachtige Nature's Melody Wind Chime brengt vast en zeker een vleugje paradijs in je tuin of op je patio. De klokkenboom is gemaakt van duurzaam metaal met een poedercoating, en het mooie levensboom-ontwerp zal zeker een vleugje elegantie toevoegen aan elke buitenruimte. De gong produceert een zacht, rustgevend geluid als de wind waait, waardoor hij de perfecte aanwinst is voor elke achtertuinoase.

Nature's Melody Windgong Windorgel COSMO SPINNER CHIME TREE OF LIFE BOOM VAN HET LEVEN 44CM

#3. BlinQ Art Windspinner Yin Yang RVS ​

Maak kennis met de BlinQ Art Windspinner Yin Yang Roestvrij staal - 234mm rond - Glazen bol 35mm 1xblauw 1x turkoois. Deze mooie spinner is een perfecte aanwinst voor elke tuin of patio. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal en is gebouwd om lang mee te gaan. De glazen ballen voegen een vleugje elegantie toe, en de kleuren blauw en turkoois zijn prachtig. De spinner draait in de wind of kan met een motor rondgedraaid worden, waardoor het een veelzijdige en leuke decoratie is. Voeg een vleugje klasse toe aan je huis met de BlinQ Art Windspinner Yin Yang Roestvrij staal - 234mm rond - Glazen bol 35mm 1xblauw 1x turkoois.

BlinQ Art Windspinner Yin Yang RVS

#4. Bamboe windgong gong​

Op zoek naar een opvallende en unieke bamboe windgong? Zoek niet verder dan de onze! Onze bamboe windgong is gemaakt van hoogwaardige materialen en vakkundig vakmanschap. Hij is maar liefst 120 cm hoog en heeft 6 bamboe buizen die een prachtig geluid voortbrengen als ze in de wind geblazen worden. Bovendien is hij fair trade en duurzaam - waardoor hij de perfecte keuze is voor milieubewuste shoppers.

Bamboe windgong gong- groot-120 cm

#5. Zaphir Shanti Chimes Windgong BLAUWE MAAN

Als je op zoek bent naar een manier om een beetje schoonheid en ontspanning aan je huis toe te voegen, dan moet je de Zaphir Shanti Chimes Windgong BLUE MOON bekijken. Dit prachtige kunstwerk is gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap, en het zendt een zacht en ontspannend geluid uit als de wind waait. Er wordt ook gezegd dat het geluk brengt, dus hang het in je huis op en geniet van de positieve energie die het brengt!

Zaphir Shanti Chimes Windgong BLAUWE MAAN

Tot slot over Windgongen

Tot slot over windgongen. Het geluid dat ze voortbrengen schept een aparte sfeer als de wind begint te waaien. Het kan rustgevend zijn, en sommige mensen geloven dat het geluid van klokkenspel slechte geesten afweert. Als je iets zoekt om je buitenruimte meer als thuis te laten voelen, overweeg dan een stel mooie windgongs aan je veranda of tuin toe te voegen. Kies hier dus de beste 5 en maak je klaar om te genieten van de kalme briesjes die in je achtertuin waaien!