Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

spathiphyllum torelli , Lepelplant kopen

Opzoek naar de spathiphyllum torelli plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je spathiphyllum torelli kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over spathiphyllum torelli

De Spathiphyllum Torelli plant is een soort bloeiende plant uit de familie Araceae. Het is een kruidachtige vaste plant die witte schutbladeren produceert. Deze plant komt oorspronkelijk uit Mexico en Midden-Amerika, maar wordt nu over de hele wereld als kamerplant gekweekt. Hij geeft de voorkeur aan vochtige, schaduwrijke omstandigheden en een gematigde vochtigheid.

spathiphyllum torelli Lepelplant  verzorgen

Spathiphyllum Torelli is een prachtige, unieke plant die lange, puntige bladeren ontwikkelt. Het is een uitstekende kamerplant en is relatief gemakkelijk te verzorgen, maar er zijn een paar dingen die je moet weten om je Spathiphyllum gezond en bloeiend te houden. Hier volgen een aantal tips voor de verzorging van de Spathiphyllum Torelli: - Houd de plant in een helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren doen verschroeien, dus liever te weinig dan te veel zon. - Geef regelmatig water, maar niet te veel.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken