Mijn Tuin Producten

Spathiphyllum Torelli , Lepelplant kopen

Opzoek naar de Spathiphyllum Torelli plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Spathiphyllum Torelli kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Spathiphyllum Torelli

De Spathiphyllum Torelli plant is een soort bloeiende plant uit de familie Araceae. Het is een kruidachtige vaste plant die witte schutbladeren produceert. Deze plant komt oorspronkelijk uit Mexico en Midden-Amerika, maar wordt nu over de hele wereld als kamerplant gekweekt. Hij geeft de voorkeur aan vochtige, schaduwrijke omstandigheden en een gematigde vochtigheid.

Spathiphyllum Torelli Lepelplant  verzorgen

Spathiphyllum Torelli is een prachtige, unieke plant die lange, puntige bladeren ontwikkelt. Het is een uitstekende kamerplant en is relatief gemakkelijk te verzorgen, maar er zijn een paar dingen die je moet weten om je Spathiphyllum gezond en bloeiend te houden. Hier volgen een aantal tips voor de verzorging van de Spathiphyllum Torelli: - Houd de plant in een helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren doen verschroeien, dus liever te weinig dan te veel zon. - Geef regelmatig water, maar niet te veel.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.