Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

phalaenopsis duo wit , Vlinderorchidee kopen

Opzoek naar de phalaenopsis duo wit plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je phalaenopsis duo wit kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over phalaenopsis duo wit

De Phalaenopsis Duo White plant is een soort orchidee die witte bloemblaadjes heeft met een klein paars keeltje. Het is een epifyt, wat betekent dat hij op andere planten groeit (meestal bomen) en zijn vocht en voedingsstoffen uit de lucht en de regen haalt. Dit type orchidee is populair vanwege zijn onderhoudsvriendelijkheid - hij hoeft maar één keer per week water te krijgen en verdraagt een laag lichtniveau. Het is ook een relatief langlevende plant, die meestal 2-3 jaar meegaat.

phalaenopsis duo wit Vlinderorchidee  verzorgen

Om voor uw Phalaenopsis Duo White plant te zorgen, moet u hem helder, indirect licht geven en de grond gelijkmatig vochtig houden. Wanneer u water geeft, zorg er dan voor dat u de wortels direct water geeft en de bladeren niet in het water laat staan, omdat ze anders kunnen gaan rotten. Laat de bovenste centimeter grond uitdrogen voordat u weer water geeft. De beste manier om dit te controleren is door uw vinger in de grond te steken. Als de grond bij uw knokkel droog aanvoelt, is het tijd om water te geven. Bemest uw plant om de week met een zwak verdunde meststofoplossing. Zorg ervoor dat u niet te veel mest geeft, want dit kan de wortels van de plant verbranden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken