Beste Plantzaden 2022

Bent u de kwaliteit van de planten in het tuincentrum zat?

Waarom probeert u niet uw eigen planten uit zaden te kweken? Het is echt niet zo moeilijk als je zou denken, en door de beste plantzaden te gebruiken ben je zeker van een goede oogst.

Je hebt niet alleen prachtige planten in je tuin, maar je weet ook dat ze volledig biologisch zijn - geen nare chemicaliën hier!

Ga nu naar onze website en bestel een aantal van de beste plantzaden die er zijn. Je zult er geen spijt van krijgen!

#1. OwnGrown - Zadenset Bonsaibomen​

Zoek je een uniek geschenk dat een blijvende indruk zal maken? Zoek niet verder dan OwnGrown's Seed Set Bonsai Bomen. Deze set bevat zeven verschillende soorten Bonsai bomen, elk in een milieuvriendelijke verpakking. Met zo veel mogelijkheden om uit te kiezen is er voor elk wat wils. En het mooiste van alles is dat deze prachtige planten met weinig moeite thuis gekweekt kunnen worden. Geef dit jaar het geschenk van groen met OwnGrown!

Zaad - Buzzy - Cactus All Round Mengsel

#2. OwnGrown - Zonnebloemenenzaden set- 6 verschillende soorten

Zoek je een leuke en gemakkelijke manier om wat kleur aan je huis of tuin toe te voegen? Kijk dan niet verder dan OwnGrown's Zonnebloempitten Set! Deze set bevat zes verschillende soorten zonnebloemen, perfect om binnen of buiten te planten. De milieuvriendelijke verpakking maakt het gemakkelijk en handig om aan de slag te gaan, en de levendige bloemen zijn zeker een vleugje eigenzinnigheid toe te voegen waar ze ook geplant worden. Dus waarom wachten? Koop vandaag nog je eigen set zonnebloemzaadjes!

OwnGrown - Zadenset Bonsaibomen - 7 verschillende soorten Bonsaibomen - Eco-vriendelijke verpakking

#3. Buzzy Zaden - Kamerplant Californische Palm​

Op zoek naar een stijlvolle en veelzijdige kamerplant? Zoek niet verder dan de Buzzy Seeds Californische Palm! Deze opvallende plant zal een vleugje luxe toevoegen aan elke kamer, of je hem nu in je woonkamer, slaapkamer, of kantoor zet.

De Californische Palm is een soort groenblijvende boom die zijn oorsprong vindt in, je raadt het al, Californië! Hij is ook algemeen bekend als de geleipalm of pindopalm. Deze plant is perfect voor wie een beetje groen aan zijn huis wil toevoegen zonder zich al te veel zorgen te hoeven maken over de verzorging ervan. De Californische palm is betrekkelijk #

OwnGrown - Zonnebloemenenzaden set- 6 verschillende soorten zonnebloemen - Voor binnen, tuin en balkon - Eco-vriendelijke verpakking

#4. Pinus ponderosa zaden | Gele den | Bonsai​

Als je op zoek bent naar een mooie en unieke bonsaiboom, dan moet je een Pinus ponderosa zaadje bemachtigen. Deze soort gele den is perfect voor wie een schitterende bonsai opstelling in huis of kantoor wil maken. De compacte afmetingen van dezeed betekenen dat hij heel weinig plaats inneemt, en de langzame groei betekent dat het jaren zal duren voor hij zijn volle potentieel bereikt. Het eindresultaat zal een kunstwerk zijn dat zeker indruk zal maken op allen die het zien.

Zaad - Buzzy Zaden - Kamerplant Californische Palm

Tot slot over Plantzaden

Dus daar heb je het! Onze top 5 plantenzaden voor je tuin. Deze planten zullen helpen om je tuin van gewoon in een buitengewone ruimte te veranderen waar jij en je gezin nog jaren van kunnen genieten. Kies zeker de beste planten voor je klimaat en groeiomstandigheden, en ga planten!