Mijn Tuin Producten

Alocasia Azlanii , Olifantsoor kopen

Opzoek naar de Alocasia Azlanii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Alocasia Azlanii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Alocasia Azlanii

De Alocasia Azlanii plant is een mooie, decoratieve plant die in veel huizen en tuinen te vinden is. Het is een groenblijvende vaste plant die oorspronkelijk uit tropisch Azië komt en grote, glanzende groene bladeren heeft met witte nerven. De plant kan tot 2 meter hoog en 2 meter breed worden, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elke ruimte. De Alocasia Azlanii staat niet alleen bekend om zijn schoonheid, maar ook om zijn vermogen de lucht te zuiveren. Het is aangetoond dat formaldehyde, benzeen, trichloorethyleen, xyleen, en ammoniak uit de lucht verwijdert.

Alocasia Azlanii Olifantsoor  verzorgen

Alocasia Azlanii, of Afrikaanse maskerplant, is een prachtige, exotisch uitziende kamerplant die verrassend gemakkelijk te verzorgen is. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Alocasia Azlanii plant: Licht: Alocasia Azlanii planten geven de voorkeur aan helder, indirect licht. Als je een plekje bij een raam kunt vinden met een oostelijke of noordelijke ligging, zou dat ideaal zijn. Te veel direct zonlicht zal de bladeren doen verschroeien, dus houd de plant goed in de gaten en pas de plaats aan indien nodig. Water: Deze planten houden van vochtige grond, maar niet zompig.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.