Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

alocasia azlanii , Olifantsoor kopen

Opzoek naar de alocasia azlanii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je alocasia azlanii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over alocasia azlanii

De Alocasia Azlanii plant is een mooie, decoratieve plant die in veel huizen en tuinen te vinden is. Het is een groenblijvende vaste plant die oorspronkelijk uit tropisch Azië komt en grote, glanzende groene bladeren heeft met witte nerven. De plant kan tot 2 meter hoog en 2 meter breed worden, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elke ruimte. De Alocasia Azlanii staat niet alleen bekend om zijn schoonheid, maar ook om zijn vermogen de lucht te zuiveren. Het is aangetoond dat formaldehyde, benzeen, trichloorethyleen, xyleen, en ammoniak uit de lucht verwijdert.

alocasia azlanii Olifantsoor  verzorgen

Alocasia Azlanii, of Afrikaanse maskerplant, is een prachtige, exotisch uitziende kamerplant die verrassend gemakkelijk te verzorgen is. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Alocasia Azlanii plant: Licht: Alocasia Azlanii planten geven de voorkeur aan helder, indirect licht. Als je een plekje bij een raam kunt vinden met een oostelijke of noordelijke ligging, zou dat ideaal zijn. Te veel direct zonlicht zal de bladeren doen verschroeien, dus houd de plant goed in de gaten en pas de plaats aan indien nodig. Water: Deze planten houden van vochtige grond, maar niet zompig.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken