Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

maranta leuconeura duo , Gebedsplanten kopen

Opzoek naar de maranta leuconeura duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je maranta leuconeura duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over maranta leuconeura duo

De Maranta Leuconeura Duo plant is een mooie, donkergroene, wasachtige bladplant die populair is voor gebruik als kamerplant. De plant komt oorspronkelijk uit de tropische gebieden van Midden- en Zuid-Amerika en kan tot 1,5 meter hoog worden. De Duoplant heeft lange, smalle bladeren die diep geaderd zijn en een roodpaarse onderzijde hebben. De bladeren zijn zeer decoratief en vormen een aantrekkelijke aanvulling op elk interieur. Deze plant gedijt het best in een licht vochtige, goed doorlatende grond en verdraagt droogte niet goed. Hij kan worden vermeerderd door deling of door in het voorjaar stengelstekken te nemen.

maranta leuconeura duo Gebedsplanten  verzorgen

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om voor je Maranta leuconeura duoplant te zorgen en ervoor te zorgen dat hij goed gedijt. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de pot waar je de plant in zet een goede drainage heeft. Ook moet je de plant regelmatig water geven, zodat de aarde vochtig is maar niet drassig. Zorg er verder voor dat de plant voldoende zonlicht krijgt - maar vermijd direct zonlicht tijdens de heetste uren van de dag. Ten slotte moet u uw plant om de maand bemesten met een uitgebalanceerde meststof.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken