Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

philodendron white wave , kopen

Opzoek naar de philodendron white wave plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je philodendron white wave kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over philodendron white wave

De Philodendron White Wave plant is een mooie, gemakkelijk te verzorgen kamerplant met lichtgroene bladeren met een wit golfpatroon in het midden van elk blad. Deze plant groeit goed bij weinig tot gemiddeld licht en kan gemakkelijk worden vermeerderd door deling of stengelstekken. Philodendron planten behoren tot de Araceae familie, waartoe ook de Peace Lily en de Arrowhead vine behoren. Al deze planten worden gewaardeerd om hun vermogen giftige stoffen uit de lucht te verwijderen, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma.

philodendron white wave   verzorgen

Om uw Philodendron White Wave plant er op zijn best uit te laten zien, is het belangrijk om hem de juiste verzorging te geven. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Philodendron White Wave plant: -Zet je plant in een helder, indirect licht. te veel direct zonlicht kan de bladeren doen verschroeien. -Geef de plant water wanneer de grond droog aanvoelt. Zorg ervoor dat u niet te veel water geeft, dit kan leiden tot wortelrot.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken