Mijn Tuin Producten

Philodendron White Wave , kopen

Opzoek naar de Philodendron White Wave plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Philodendron White Wave kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Philodendron White Wave

De Philodendron White Wave plant is een mooie, gemakkelijk te verzorgen kamerplant met lichtgroene bladeren met een wit golfpatroon in het midden van elk blad. Deze plant groeit goed bij weinig tot gemiddeld licht en kan gemakkelijk worden vermeerderd door deling of stengelstekken. Philodendron planten behoren tot de Araceae familie, waartoe ook de Peace Lily en de Arrowhead vine behoren. Al deze planten worden gewaardeerd om hun vermogen giftige stoffen uit de lucht te verwijderen, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma.

Philodendron White Wave   verzorgen

Om uw Philodendron White Wave plant er op zijn best uit te laten zien, is het belangrijk om hem de juiste verzorging te geven. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Philodendron White Wave plant: -Zet je plant in een helder, indirect licht. te veel direct zonlicht kan de bladeren doen verschroeien. -Geef de plant water wanneer de grond droog aanvoelt. Zorg ervoor dat u niet te veel water geeft, dit kan leiden tot wortelrot.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.