Mijn Tuin Producten

Solanum Evolvulifolium , kopen

Opzoek naar de Solanum Evolvulifolium plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Solanum Evolvulifolium kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Solanum Evolvulifolium

De Solanum Evolvulifolium plant is een lid van de aardappelfamilie. Hij is inheems in tropisch en subtropisch Amerika, en zijn precieze verspreidingsgebied is onbekend vanwege de wijdverbreide teelt. De plant wordt gewoonlijk ongeveer 2-3 m hoog, met ovaalvormige bladeren die 6-10 cm lang en 3-5 cm breed zijn. De bloemen zijn wit of paars, en de bessen zijn zwart. De Solanum Evolvulifolium plant kent vele toepassingen; de bladeren kunnen gekookt of rauw worden gegeten, en van de wortels kan thee worden gezet.

Solanum Evolvulifolium   verzorgen

Solanum evolvulifolium is een tere vaste plant die in koudere klimaten als eenjarige kan worden gekweekt. Hij vraagt volle zon en goed doorlatende grond. Om uw Solanum evolvulifolium te verzorgen, regelmatig water geven en eenmaal per maand bemesten met een uitgebalanceerde meststof. Laat uitgebloeide bloemen uit om nieuwe bloei te stimuleren. Knip de uiteinden van jonge planten af om de struikvorming te bevorderen.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.