Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

solanum evolvulifolium , kopen

Opzoek naar de solanum evolvulifolium plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je solanum evolvulifolium kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over solanum evolvulifolium

De Solanum Evolvulifolium plant is een lid van de aardappelfamilie. Hij is inheems in tropisch en subtropisch Amerika, en zijn precieze verspreidingsgebied is onbekend vanwege de wijdverbreide teelt. De plant wordt gewoonlijk ongeveer 2-3 m hoog, met ovaalvormige bladeren die 6-10 cm lang en 3-5 cm breed zijn. De bloemen zijn wit of paars, en de bessen zijn zwart. De Solanum Evolvulifolium plant kent vele toepassingen; de bladeren kunnen gekookt of rauw worden gegeten, en van de wortels kan thee worden gezet.

solanum evolvulifolium   verzorgen

Solanum evolvulifolium is een tere vaste plant die in koudere klimaten als eenjarige kan worden gekweekt. Hij vraagt volle zon en goed doorlatende grond. Om uw Solanum evolvulifolium te verzorgen, regelmatig water geven en eenmaal per maand bemesten met een uitgebalanceerde meststof. Laat uitgebloeide bloemen uit om nieuwe bloei te stimuleren. Knip de uiteinden van jonge planten af om de struikvorming te bevorderen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken