Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

anthurium clarinervium , Aderplant kopen

Opzoek naar de anthurium clarinervium plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je anthurium clarinervium kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over anthurium clarinervium

Anthurium clarinervium is een plant die behoort tot de familie Araceae. Het is een tere vaste plant die oorspronkelijk uit tropisch Amerika komt. Deze plant wordt 18-24 inches hoog en heeft eivormige bladeren die donkergroen en glanzend zijn. De bloemen zijn felgekleurd en zijn ofwel rood, oranje of geel. Deze plant bloeit vooral in de lente- en zomermaanden. Anthurium clarinervium gedijt in rijke, vochtige grond en gedeeltelijke schaduw. Ze kan vermeerderd worden door deling of weefselkweek. Deze plant wordt gebruikt voor sierdoeleinden in tuinen en binnenlandschappen.

anthurium clarinervium Aderplant  verzorgen

Om uw Anthurium Clarinervium plant te verzorgen, zult u het volgende moeten doen: 1. Zet de plant op een lichte, indirecte plaats in de zon. Indien mogelijk, geef haar elke dag een paar uur ochtendzon 2. Geef de plant water wanneer de bovenste centimeter aarde droog aanvoelt. Laat de plant goed uitlekken voordat u hem weer in de pot zet 3. Geef tijdens het groeiseizoen (lente en zomer) om de maand een uitgebalanceerde meststof 4. Geef minder water tijdens de wintermaanden omdat de plant dan in rust gaat.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken