Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

calathea zebrina , Zebraplant kopen

Opzoek naar de calathea zebrina plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je calathea zebrina kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over calathea zebrina

De Calathea Zebrina is een mooie en exotisch uitziende plant die oorspronkelijk uit de oerwouden van Midden- en Zuid-Amerika komt. Hij heeft grote, ovaalvormige bladeren die gestreept zijn met afwisselend lichtgroene en donkergroene banden. De Calathea Zebrina behoort tot de familie van de Marantaceae, waartoe ook verschillende andere populaire kamerplanten behoren, zoals de Stromanthe Triostar en de Ctenanthe Oppenheimiana. De Calathea Zebrina is relatief gemakkelijk te verzorgen en is een uitstekende keuze voor beginners die nog geen planten bezitten. Hij geeft de voorkeur aan helder, indirect zonlicht, maar kan ook lagere lichtniveaus verdragen indien nodig.

calathea zebrina Zebraplant  verzorgen

Calathea zebrina is een mooie kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Calathea zebrina plant: 1. Zet je Calathea zebrina op een plek met indirect, helder licht. Te veel direct zonlicht zorgt ervoor dat de bladeren verkleuren of bruin worden. 2. Geef je plant water wanneer de bovenste centimeter van de grond droog aanvoelt. Vermijd overbewatering, want dat kan leiden tot wortelrot. Zorg ervoor dat u overtollig water uit de lekbak onder de pot leegt. 3.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken